Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Paramız yoktu yatiramadikAy içinde 100 tl yatırımı olana freespin eklenmiş.
Starburs, Qunzo Quest bitane daha vardı isimlerini de tam yazamıyorum birisi kopyalayıp yapıştırsinHangi slitta geçerli
Bos ver 10 kuruş tan çeviriyor 1 Tl verirse şanslısın 28 kuruş verdi????Paramız yoktu yatiramadik
5 lira çıktı lose ??Bos ver 10 kuruş tan çeviriyor 1 Tl verirse şanslısın 28 kuruş verdi????
Cok iyi çıkmış bu atlasbet kadar cimri site yok bu konularda ama çekimde sıkıntı yaşayan çok nadir5 lira çıktı lose ??
Hangi oyun iyi verirBos ver 10 kuruş tan çeviriyor 1 Tl verirse şanslısın 28 kuruş verdi????
Hic biri ??Hangi oyun iyi verir
Kulisbet gibi 1-2 tl den sweet bononza verseler yaHic biri ??
Keske ama vermez bunlar olucu bu site anca kendi paranla kazancanKulisbet gibi 1-2 tl den sweet bononza verseler ya
Zengin olup siteden çok çekim yapınca böyle oluyorSite limit koymuş 1 tl bastırıyor bide üstüne no bonus yapmış ne yatırıımı ?
Öle bir arkadaş yokHangi arkadaş soruyordu mobil ödeme bozum az önce bozdurdum 100 e 65 bozuyor 0555 168 26 60
35 kuruş çıktı mk kupon bile yapılmazAtlasbet kalibresinde bir büro için büyük itibar kaybı oldu bu Frespen
Bana 1.05 çıkmıştı gece ş. Ligi yaptık lose ?35 kuruş çıktı mk kupon bile yapılmaz
normal para olmazsa yatırım nasıl olsun. benimde 25 er yatırımları toplayıp vermişler hayrımaYatırım yuk
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!