Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şikayet ATLASBET ÖDENDİ GÖSTERİP ÖDEME YAPMIYOR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

seeteam

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Merhaba Arkadaşlar , Atlasbet Sitesine 15.000 TL yatırım Yaptım , Ana Para Çevrimini Yaptım 12.500 TL Çekim Yaptım ,
Site Parayı Ödendi Olarak Gösteriyor , Fakat Ödememi Yapmadı , Banka Hesap Hareketlerini İstiyor Gönderiyorum , Biz Gönderdik Diye Saçma Sapan Bi Bahane Üretiyor . Yatırım Yaparken Dikkat Edin Tokata Çıkmışlar .

Ekli dosyalar

• photo_2022-02-12_16-02-16.jpg
    photo_2022-02-12_16-02-16.jpg
    65.7 KB · Görüntüleme: 24
  • photo_2022-02-12_16-03-05.jpg
    photo_2022-02-12_16-03-05.jpg
    61.8 KB · Görüntüleme: 24

Palaa

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Merhaba Arkadaşlar , Atlasbet Sitesine 15.000 TL yatırım Yaptım , Ana Para Çevrimini Yaptım 12.500 TL Çekim Yaptım ,
Site Parayı Ödendi Olarak Gösteriyor , Fakat Ödememi Yapmadı , Banka Hesap Hareketlerini İstiyor Gönderiyorum , Biz Gönderdik Diye Saçma Sapan Bi Bahane Üretiyor . Yatırım Yaparken Dikkat Edin Tokata Çıkmışlar .
Hayırlısı

Klostrofobi

Bonkör Üye
T.C Onaylı
Atlas sağlamdır ilk kez böyle bir şey gördüm geçmiş olsun

halo44

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Sende alın size yolladığınız banka hesap giriş bilgilerim alın size şifrem girin kendiniz bakın deseydin ya

halo44

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Bende ada denen bi gacının wp nosu var halen aktif istersen atayım yaz

Klostrofobi

Bonkör Üye
T.C Onaylı
iste boyle saglam saglam diye diye sisirdiginiz icin boyle oluyo ne saglami ya atlasvet kimdir neye gore saglam en fazla cekim yapan kac bin.cekmis betco bu betco en saglamnn mk
Geçen yıl 27k ödedi kardeşim 4saat arayla. Bu yıl da 4-5-6 k çekimler 2dk içinde hep geldi Payfix ile. Hiç sorun yaşamadım o yüzden söyledim. Çekimleri de atarım inanmazsan sıkıntı yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap