Tefooooo???sen parali bi abiye benziyon usta sem acsana
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tefooooo???sen parali bi abiye benziyon usta sem acsana
Adamm forumun dayisi knka dayi de ona ar tik ??sen parali bi abiye benziyon usta sem acsana
Az sabret bekle???Wp den yaziyorum ne oldu felan die goruldu atiyor mke sitedende deniyorum olmuyir hesaba baktm yok yine
Tefooooo???
Tefo la bu bana dayı demeyen bi o?Adamm forumun dayisi knka dayi de ona ar tik ??
Adamm forumun dayisi knka dayi de ona ar tik ??
Tefooooooooobenim tek dayim ramiz dayimdir
Tefooooooooo
Pekireis sasirma sasirma ben ikk dfa girdim bu forma
?Olmuyi dayi iste beklemek degil, sizde beklediniz mi boyle nasil aldniz canlidann mi aldin senAz sabret bekle???
Ne kadar kazandın .1 kat çevrimi yaptın mıWp den yaziyorum ne oldu felan die goruldu atiyor mke sitedende deniyorum olmuyir hesaba baktm yok yine
BOnus gelmio iste mevzu ne cevrimi ??Ne kadar kazandın .1 kat çevrimi yaptın mı
Ben ben değilim?gold uyesin sen para vardir hadi etknlik ac
La bağa bak sana şifremi verecem kimde ne alacağım varsa al yarı yarıya??Ne kadar kazandın .1 kat çevrimi yaptın mı
Yav bonus gelmiyorsa ne ugrasiyon bitti bonus şampiyonlar ligi maçlarına özeldi oBOnus gelmio iste mevzu ne cevrimi ??
Ala rasi yolla gelsin ??La bağa bak sana şifremi verecem kimde ne alacağım varsa al yarı yarıya??
40 kat çevirdin mi şartlarında 40 kat yaziyo50 freespin aldim 300 yaptım çekim için belge mi atıcam la
Len öküz ne uğraştıron adamı o zaman baştan desene???Yav bonus gelmiyorsa ne ugrasiyon bitti bonus şampiyonlar ligi maçlarına özeldi o
Suç onun konuyu okumuyor ki. dünkü konu açtığım da da yazıyordu. Şampiyonlar ligi maçlarına özel diye . Gayrı hükmü sen ver suç kimde .Len öküz ne uğraştıron adamı o zaman baştan desene???
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!