ustune getir dişleri geçirmeye çalışma** puzzle i yapamadim la dkdkdkp olmuyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
ustune getir dişleri geçirmeye çalışma** puzzle i yapamadim la dkdkdkp olmuyor
Uye olurken TL mı isaretledin bak orda whatsap hatlari var. İstersen detaylı sor
Sen kazandın galiba bu kadar sorduguna göre.. ? TL olarak mı geçti hesaba Euro olarak mı hesaba geçtiyse çekim ver bakalım ne olacakYok isaretlemediim iste sana bi soruym dedm euro oluyosa oyle yaparm
Daha kayit olmadim kı ))Sen kazandın galiba bu kadar sorduguna göre.. ? TL olarak mı geçti hesaba Euro olarak mı hesaba geçtiyse çekim ver bakalım ne olacak
Neyin davasını yapiyon o zaman ??Daha kayit olmadim kı ))
Ona gore kayit olca s iste yaa ???Neyin davasını yapiyon o zaman ??
@Messi06 öylemiustune getir dişleri geçirmeye çalışma
Sen normal kaydını oluştur .TL neyine yetmiyor bırak Euro yu şimdi ??Ona gore kayit olca s iste yaa ???
Reis öğrenmek lazım önce yatırım şartı var mı yokmu diye .bonusu aktif ettiğin yerde açıklama vardı ingilizce ona bak bakayım ne yazıyor ingilizceBilen yok mu nasıl çekiliyor bu canlı destek ölü
Anlaadim tamam ama site ödeme yapiyor mu acaip bi site canli yok yatirrim varsa bulasilmz gbi snkı )))Sen normal kaydını oluştur .TL neyine yetmiyor bırak Euro yu şimdi ??
Yok yatırım şartı da canlıya bağlanmıyorReis öğrenmek lazım önce yatırım şartı var mı yokmu diye .bonusu aktif ettiğin yerde açıklama vardı ingilizce ona bak bakayım ne yazıyor ingilizce
Olmadi kanka olmadi
sen de beceriksizlik var kankjaOlmadi kanka olmadi
Baya hemde maclar bitti ** djsjsjssen de beceriksizlik var kankja
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!