direk link attım tıklayıp acıcan işinide kolaylaştırdık ?Belki 5. 6 hatırlamıom ***?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
direk link attım tıklayıp acıcan işinide kolaylaştırdık ?Belki 5. 6 hatırlamıom ***?
Kein Fluchen, gib Geld ?Sktr git bak küfür yok???
Hıı sağlam küfür yedim sanırım??Kein Fluchen, gib Geld ?
La gırgır bi yana para buldirek link attım tıklayıp acıcan işinide kolaylaştırdık ?
das is deutch?Kein Fluchen, gib Geld ?
zenitten patlarOynadik bakalim :/ Ekli dosyayı görüntüle 4798
Ben altciyim kanka üst almiyorum bu serefsizler coşar şimdizenitten patlar
Jadas is deutch?
sprichst gud deutch
bende bu kadar *** hatırladığım ingilizceye geçelimsprichst gud deutch
Kanka ona bakarsan ordan burdaki eski üyelere sallaynlarda cdeğişik ortam ordan gekip buraya burdan gidip oraya sallayan çok?
Aynen öyle adamların umrunda değil kimse aylık maaşlarına bakıyorlar en sonunda forum sitesi acacam böyle olmuyoronların ben mna koyım o curionun özellikle betparibu 2 k parana çöktü siteyi savundu dalyarraklar
Kanka ona bakarsan ordan burdaki eski üyelere sallaynlarda cdeğişik ortam ordan gekip buraya burdan gidip oraya sallayan çok?
Aynen öyle adamların umrunda değil kimse aylık maaşlarına bakıyorlar en sonunda forum sitesi acacam böyle olmuyoronların ben mna koyım o curionun özellikle betparibu 2 k parana çöktü siteyi savundu dalyarraklar
Danke ?sprichst gud deutch
İngilizce yok kanka ?bende bu kadar *** hatırladığım ingilizceye geçelim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!