3 degil yahu 2 seçene % 50 şansım var sen futbol oynuyorsun % 33 şansınşunları sallamyoısan bende bişey bilmiyorum sanki takımalrı biliyon zaten 3 secenek salla gitsin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
3 degil yahu 2 seçene % 50 şansım var sen futbol oynuyorsun % 33 şansınşunları sallamyoısan bende bişey bilmiyorum sanki takımalrı biliyon zaten 3 secenek salla gitsin
hahahahha D.d.dd nasıl tutsunula takımları kim biliyor ezbere oynuyoruz tabikide
yok yüzde 50 atarsa yada atmazsa3 degil yahu 2 seçene % 50 şansım var sen futbol oynuyorsun % 33 şansın
ula 25 tl yi aynı voleybol 3. set alıra oynayacaktım 2,50 orandan salak kafam başka takıma oynadım yattı. 22-15 önde takım hay aklımıhahahahha D.d.dd nasıl tutsun
AKLIN YOKula 25 tl yi aynı voleybol 3. set alıra oynayacaktım 2,50 orandan salak kafam başka takıma oynadım yattı. 22-15 önde takım hay aklımı
sen çıldrımışssın D:dula 25 tl yi aynı voleybol 3. set alıra oynayacaktım 2,50 orandan salak kafam başka takıma oynadım yattı. 22-15 önde takım hay aklımı
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!