Bak ya babada 100 attı ayrımcılık bu itirazım varya böyle kadereTeşekkürler @kadircan4747 ağabey 300 TL ödülüm geldi ???
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bak ya babada 100 attı ayrımcılık bu itirazım varya böyle kadereTeşekkürler @kadircan4747 ağabey 300 TL ödülüm geldi ???
Anlayan anladıOtobüs mu gelecek ne bekliyon
benimki gelmedi trafik var herhalde ?Atan atana a koyım?
Gelir bekle?benimki gelmedi trafik var herhalde ?
payfix atıldı tefocanGelir bekle?
Umarım seninde hattın kapanmaz 3 ay beklemem?Teşekkürler @kadircan4747 ağabey 300 TL ödülüm geldi ???
Samimiyetle net bir cevap veriyorum. ''Seni atlamışım'' söylemesen farkında bile değilim. Başka bir düşünce asla olmasın.Sadece meraktan soruyorum niye alinmdim reis
Yok reis tmm sorun ykSamimiyetle net bir cevap veriyorum. ''Seni atlamışım'' söylemesen farkında bile değilim. Başka bir düşünce asla olmasın.
Taktik nslUmarım seninde hattın kapanmaz 3 ay beklemem?
ben500 atmış biri bonkör çok burda
Benim hatlar sana her zaman açık olur ?????Umarım seninde hattın kapanmaz 3 ay beklemem?
Borcum olsun benim yaptığım ilk rolling yada çekilişte özelden hatırlat.Yok reis tmm sorun yk
Kim kime atmış la500 atmış biri bonkör çok burda
Yok reis ne alaka 30 kişiden cikamazdm ztn merak ettim diye sordumBorcum olsun benim yaptığım ilk rolling yada çekilişte özelden hatırlat.
CaktirmmaKim kime atmış la
Tamam abiBorcum olsun benim yaptığım ilk rolling yada çekilişte özelden hatırlat.
plus etkinlik tede ben atlanmışımSamimiyetle net bir cevap veriyorum. ''Seni atlamışım'' söylemesen farkında bile değilim. Başka bir düşünce asla olmasın.
Kusura bakma liste yaparken 10 yerden yazıyolar oluyor bazen böyle.Yok reis ne alaka 30 kişiden cikamazdm ztn merak ettim diye sordum
İnceeeeeeeee ???Umarım seninde hattın kapanmaz 3 ay beklemem?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!