63
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İtirazım var ismimin sonunda Han yok. Bu padişaha saygısızlık.Veyselimyo
Tonymontana
Klostrofobi
Halo44
Cihanhrdn62
Burak170
Captainjacksparrow
Muhsinovi
Trefector12
Zalimdunya
Yıldırım Beyazıt
Dembele3538
Explosen16
Güncel liste hazır devre de iken itirazı olan varsa söylesin belki gözden kaçırmışimdir
bunu bana diyen sen misin kanka . takıp etmeyip listede olanlara söylesen daha makbule geçer. buraya sırf bu gruplaşma yuzunden girmek istemıyorum. bu şekilde yapmazsanız ortam daha iyi olur ama yine de siz bilirsinizAz daha sıkı takip et ??
Sakin ol.bunu bana diyen sen misin kanka . takıp etmeyip listede olanlara söylesen daha makbule geçer. buraya sırf bu gruplaşma yuzunden girmek istemıyorum. bu şekilde yapmazsanız ortam daha iyi olur ama yine de siz bilirsiniz
Kim onlarbunu bana diyen sen misin kanka . takıp etmeyip listede olanlara söylesen daha makbule geçer. buraya sırf bu gruplaşma yuzunden girmek istemıyorum. bu şekilde yapmazsanız ortam daha iyi olur ama yine de siz bilirsiniz
3-4 Mesajı olanlar var ayıp.Veyselimyo
Tonymontana
Klostrofobi
Halo44
Cihanhrdn62
Burak170
Captainjacksparrow
Muhsinovi
Trefector12
Zalimdunya
Yıldırım Beyazıt
Dembele3538
Explosen16
Güncel liste hazır devre de iken itirazı olan varsa söylesin belki gözden kaçırmışimdir
sıktır et kanka kımse kım boşver @eydolu4731 beni listeden çıkar. @Rooster gardaş sana bol şanslar umarım güzel bol sayılı 2 periyor olurda wonlarsınKim onlar
Neyin pesindesiniz 90 sayı gelme ihtimali 0 niye kavga edersiniz ki3-4 Mesajı olanlar var ayıp.
Kavga yok ki hocam haksızlık var sadece onu dile getirdim.Neyin pesindesiniz 90 sayı gelme ihtimali 0 niye kavga edersiniz ki
İmkansız diye birşey yok.Neyin pesindesiniz 90 sayı gelme ihtimali 0 niye kavga edersiniz ki
Kim3-4 Mesajı olanlar var ayıp.
Listede olanlar kim 24.saydada mesajın var bir sobraki mesajın 29.sayfada .gruplaşma falan yok..5 sayfa mesajın yokbunu bana diyen sen misin kanka . takıp etmeyip listede olanlara söylesen daha makbule geçer. buraya sırf bu gruplaşma yuzunden girmek istemıyorum. bu şekilde yapmazsanız ortam daha iyi olur ama yine de siz bilirsiniz
Takip etmeyip listeden olan birini söyle banabunu bana diyen sen misin kanka . takıp etmeyip listede olanlara söylesen daha makbule geçer. buraya sırf bu gruplaşma yuzunden girmek istemıyorum. bu şekilde yapmazsanız ortam daha iyi olur ama yine de siz bilirsiniz
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!