93
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Boş koy reisİftirayı attı gitti..bende bekliyorum kim bunlar acaba merak ediyorum..takip etmeyip listede olanları gelip söyleyecek ...öyle iftira atmak kolay değil ... @halo44 gel söyle takip etmeyip listede olan kişileri
Diyebilirsin tuvalete gittim falan ..Montana banyoya gidiyorum .dedi inceleyebilirsin sıkıntı yok ...aynen dediğin gibi karakter önemli....bir dediğin bir dediğini tutmuyor.diyorsun ki listede takip etmeyenler var .şimdide diyorsun ki tek tek inceledim bakarım...sen önce ne dediğini bil gerçekten listede öyle birileri varmı yoksa araştırıp bulurum mu demek istiyorsun ...ikilem de kalma incele araştır paranın mk ..iftira atma çıkar ispatla saatlerce incele .öyle kötü bir niyetim olsa liste paylaşıp gözden kaçırmış olabilirim siz de kontrol edin demem ....ne yapayım a k yatıya mı kalayım konuda belki lavaboya gittim. bak listeyi ve sayfaları tek tek incelerim. ayıp olur sonra neyse hepsi sizin olsun ama herşey para değil adamlık karakter de önemli
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!