Valla ben kurtuldum j2 den daha tel satanin mk bozulana kadar devam ?Genelde öyle yapıyorum da bukezde dandik telefonu n şarjı pat diye bosaliyor senin gibi vuramadik ki telefon alalım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Valla ben kurtuldum j2 den daha tel satanin mk bozulana kadar devam ?Genelde öyle yapıyorum da bukezde dandik telefonu n şarjı pat diye bosaliyor senin gibi vuramadik ki telefon alalım
sen bu akıllaGenelde öyle yapıyorum da bukezde dandik telefonu n şarjı pat diye bosaliyor senin gibi vuramadik ki telefon alalım
Bu arada ben takip ettim üye oldum 3 kişiyi twetledim burdan atmama gereke var mi
Cinsi ne aldığın telinValla ben kurtuldum j2 den daha tel satanin mk bozulana kadar devam ?
Tarifeye ek alırız artık yapacak birşey yoksen bu akılla
ANCA OYUNCAK TELEFON ALIRSIN meto
Eleştiri vercegine tüyo ver de adam kazansın biraz ????sen bu akılla
ANCA OYUNCAK TELEFON ALIRSIN meto
Stres yapma sana gerek yokBu arada ben takip ettim üye oldum 3 kişiyi twetledim burdan atmama gereke var mi
En banko Tüyo yo versede almam kelin ilacı olsa kendi başına sürerEleştiri vercegine tüyo ver de adam kazansın biraz ????
Hacı en büyük hatayi 10 20 basarak yapıyorsun korkak oynuyorsun 10 20 yerine 100 200 basscan 10 x yapicaksin ister kardeş tavsiyesi de ister dost sana kalmış biraz cesur oynasan güzel paralar kazanırsın kupon tutturuyorsyn cunkuEn banko Tüyo yo versede almam kelin ilacı olsa kendi başına sürer
paycell den borç yaparsın senTarifeye ek alırız artık yapacak birşey yok
NANKÖR O YAZDIGINA BAKSANAEleştiri vercegine tüyo ver de adam kazansın biraz ????
BENİM SAÇIM VAR AMA metoEn banko Tüyo yo versede almam kelin ilacı olsa kendi başına sürer
Bol şansEkli dosyayı görüntüle 16035
KUPON KAZANIRSA ?
5 KİŞİ 50 TL / LİSTECİ 50 TL ?
TAKİP ŞARTTIR BOL ŞANSLAR ❤
SON KATILIM 14:00
Niye ki @RoosterStres yapma sana gerek yok
KUPON senin zaten herkes bilio?Bol sans takip edemem isim var 100 TL alirim
Adam forumun sahibi kardeşim kimi kime şikayet ediyorsun ???Niye ki @Rooster
hayırlı olsun kral ne model aldın?Valla ben kurtuldum j2 den daha tel satanin mk bozulana kadar devam ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!