@BMW yüzünden yattıUğursuz bi geldin lose bu hemen lose oldu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
@BMW yüzünden yattıUğursuz bi geldin lose bu hemen lose oldu
Benimle ne alakasi var.Ula valla kupon benim olsa 2 won dan sonra dagitirdim.Sus hep nazarın değdi ?
Akşam chat'den yapcam bakalım ordan nasıl olcakKamerun kazanırsa ben etkinlik açarım telafi ederim ?
la atamiom ki kapali@DodoYAZYETER dm atar mısın bana bi
Sus boyka beni dinlemediniz lose oldu 10 kişi 30 da ısrar etseniz admin dururdu.@BMW yüzünden yattı
Sen ac ben atıyımla atamiom ki kapali
yattık kral@Boyka01 kanka çok yoğun is
Zengin ya kapatıyorla atamiom ki kapali
Uğursuzlugunu bize de bulastırdın benim de işim rast gitmiyor senle takıldım takılalıSus boyka beni dinlemediniz lose oldu 10 kişi 30 da ısrar etseniz admin dururdu.
MK ekstra bet kız 3. Deneme eklicekti o kadar site var sizden oynamaya fırsat kalmadı yazmıştım bizden oynayacaginiz zaman soylersiniz söz eklerim yazmışSus hep nazarın değdi ?
Kameruna kazandır maçı onu boşver ?Uğursuzlugunu bize de bulastırdın benim de işim rast gitmiyor senle takıldım takılalı
Gördügüm muhabbet ettigim günün akşamı 1 lira param kalmıyorUğursuzlugunu bize de bulastırdın benim de işim rast gitmiyor senle takıldım takılalı
Tamam kankam AHA gülme şeyi attı BMW PAPAZ Büyüsü gibi bir şey adamdaki ugursuzlukKameruna kazandır maçı onu boşver ?
Desene ekleyin yatırcam söz diye ?MK ekstra bet kız 3. Deneme eklicekti o kadar site var sizden oynamaya fırsat kalmadı yazmıştım bizden oynayacaginiz zaman soylersiniz söz eklerim yazmış
Hemen kazandırıp payfiz saliyorumKameruna kazandır maçı onu boşver ?
Kazanırsa kupona sallıycam banko 3 maçın var ? bunu bekliyorum ?Hemen kazandırıp payfiz saliyorum
Hahaha bu iyiydi
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!