pardonelimkaydı
Kayıtlı Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Serkan gibi davrancam bundan sonra ?Kimseye kuruş vermedim?
İyi knk sen napiyon nediyonKanka naber hoşgeldin
Napak be kanka iyidir bende harmanız bu aralar yavİyi knk sen napiyon nediyon
?@Rooster kanka forumun açığı var haberin olsun lafım herkese ister alınan olsun ister alınmasın ama kimse salak değil kusura bakmasın takip şart olan bir konuda takip etmeyip eski mesajından birine gelip düzenle dediği zaman farklı şey yazınca yeni yazmıs gibi kabul ediliyor murat kanka senden ricam mesaj yazdıktan sonra düzenle olan yere belli bir süre konulsun 2 dakika sonra mesala aktif olmasın yada düzenle yeri hiç olmasın bu açığı bilen bazı kişiler afedersiniz salak yerine koyuyor milleti
Son 1 haftada bende oyleyimNapak be kanka iyidir bende harmanız bu aralar yav
Düzenleniyor@Rooster kanka forumun açığı var haberin olsun lafım herkese ister alınan olsun ister alınmasın ama kimse salak değil kusura bakmasın takip şart olan bir konuda takip etmeyip eski mesajından birine gelip düzenle dediği zaman farklı şey yazınca yeni yazmıs gibi kabul ediliyor murat kanka senden ricam mesaj yazdıktan sonra düzenle olan yere belli bir süre konulsun 2 dakika sonra mesala aktif olmasın yada düzenle yeri hiç olmasın bu açığı bilen bazı kişiler afedersiniz salak yerine koyuyor milleti
Sorun değil dikkatli kullan yavaş gitödül geldi çok teşekkürler @Rooster
Yaw 813 kazandım 900 dağıttım ne iş ***??İyi knk sen napiyon nediyon
40 siteden bonus kazamdım kanka bıgün heryerde 2-1 demiştim kazanırsam yazarımHerkese hayırlı işler bundan sonra kazanınca özeli kapatıp kimseye cevap vermemek gerekiyor
?Yaw 813 kazandım 900 dağıttım ne iş ***??
HaklısınYa sado iyilik yap denize at dönüşü beklemek olmaz.
Helal olsun büyüklük vermekle olurYaw 813 kazandım 900 dağıttım ne iş ***??
Hep veriom **Helal olsun büyüklük vermekle olur
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!