Ne hesabı bizimde hicbirsey den haberimiz yok mk oysaki hep burdayizO hesaba gireni ben biliyorum onun taaa anasını sikiym
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ne hesabı bizimde hicbirsey den haberimiz yok mk oysaki hep burdayizO hesaba gireni ben biliyorum onun taaa anasını sikiym
kim broBeyler benim hesaba biri giriyor ben yazmıyorum girenide çok iyi tanıyorum senin yaptığın kahpelik
Serhat kalptekimzakim bro
Benim hesabaNe hesabı bizimde hicbirsey den haberimiz yok mk oysaki hep burdayiz
ne alaka la şifren ne arıyo ondaSerhat kalptekimza
La ben yapıom laleBeyler benim hesaba biri giriyor ben yazmıyorum girenide çok iyi tanıyorum senin yaptığın kahpelik
Ya benim buradaki sifremle oradaki şifrem aynı kahpe nasıl kirli çakallık yaptıysa o yani eminimne alaka la şifren ne arıyo onda
AdamVortex kral
ben allahtan farklı şifreler koydum bunu tahmin edipYa benim buradaki sifremle oradaki şifrem aynı kahpe nasıl kirli çakallık yaptıysa o yani eminim
Kanka sende yapsan giren var dmden bı kaç kişiye yazmisLa ben yapıom lale
La bunu hesabına girmeden yapılıyor ?Kanka sende yapsan giren var dmden bı kaç kişiye yazmis
vortex kralı kim yazdı
Aaa laÇaldım bu hesap benüm artuk
Hayirdirbune la benmdemi biri hesaba girdi
Adam dedim lavortex kralı kim yazdı
Ne oli laAaa la
Dayıı ??Ben krıştırdım ortlıhı
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!