Hadi cukkayı at Çıkacam dayı sonra açarsın ifşamı ben yokkenKes isine bak?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hadi cukkayı at Çıkacam dayı sonra açarsın ifşamı ben yokkenKes isine bak?
Banada kim dayi diosa gecirio?İfşasını açmadım bile işim olmaz dostum kardeşim dediğim adamdı tek koyan öyle zaman da tokatladı ki ibne ondan sinirim geçmiyor
Gecti?Hadi cukkayı at Çıkacam dayı sonra açarsın ifşamı ben yokken
Elaman aranıyor mu? 1.5 aydır işsizim deMaas alio la?
Sana dayı ilk benle lüzumsuz ayhan diyodu sonra patladı gitti zaten bizimle konuşa konuşa aktif oldunBanada kim dayi diosa gecirio?
Dayığğğğpğğğğğ cebine güvenme dayığğğğğğğğğ cep boşalır dost uzaklaşır dayığğğ - kelpeten aliGecti?
EmiceBanada kim dayi diosa gecirio?
Bu vermicek belli gitmeden sen ver sonra ifşala ben yokken gelirim bi ara verirrim
Az da ben tansiyon yukseltem dedimNuri kimde alacagim varsa acimicam hibe verdiklerim degil borc isteyip vermeyenler
Cep saglam rahat ol yeterki azitma?Dayığğğğpğğğğğ cebine güvenme dayığğğğğğğğğ cep boşalır dost uzaklaşır dayığğğ - kelpeten ali
Ne verem abimeBu vermicek belli gitmeden sen ver sonra ifşala ben yokken gelirim bi ara verirrim
Bi 300 ver bilet alam iş görsünNe verem abime
Vay be dayı şu adamın sol daşşağa olan gara yigenini görmüyon ya helal be dayıggggCep saglam rahat ol yeterki azitma?
Ne bileti MKEBi 300 ver bilet alam iş görsün
Babacim sana soledim bosa ugrasma ugrastirmaVay be dayı şu adamın sol daşşağa olan gara yigenini görmüyon ya helal be dayıgggg
UçakNe bileti MKE
Sinek avlıyorum balkonda o derece yaniBi 300 ver bilet alam iş görsün
Esiyo mu balkonSinek avlıyorum balkonda o derece yani
AccukEsiyo mu balkon
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!