Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Son listeyı o attı güncele bak görürsünrooster listecimi ?
hocam cimere şikayet et 30 lira büyük para hakkını araBüyük atıp ettinz. 5 dk aram bikr yok mesajşar arası. Sürekli takio ve medaj bştan beri. Olmamam mümkün değildi. Büyük ayıp bu
Son mesajin macla alakalı 35 dk önce son aktivelerden belli mesajlarınSon listeyı o attı güncele bak görürsün
La amma bos yaptın biladerBüyük atıp ettinz. 5 dk aram bikr yok mesajşar arası. Sürekli takio ve medaj bştan beri. Olmamam mümkün değildi. Büyük ayıp bu
Ziki tuttunuz? @Rooster le??Son mesajin macla alakalı 35 dk önce son aktivelerden belli mesajların
111 sayfa takıp ettık 35 dk once 1 yapıo emın ol 111 sayfa takıp eden son 10 dkda takıp ederdı sarxm bıttı servstydym işten cıkmısz yazdıkSon mesajin macla alakalı 35 dk önce aon aktivelerden belli mesajların
Kardeşim bu rollerde 5 6 sayfa atladigon zmn liste dışı oluyon bunu bilmen gerekirFormdaki bütün mesajımı neredeyse son 2 saatte attım. Pas maçındada vardım en az 8 10 mesajla. Sonra zaten 23.35 katşıö son dednz sonrasındada cardım dolu dolu. Listede ben nasl olmam!
Sana karşı yapılan büyük yanlış usta , Tarihe not düşülsün!!!Formdaki bütün mesajımı neredeyse son 2 saatte attım. Pas maçındada vardım en az 8 10 mesajla. Sonra zaten 23.35 katşıö son dednz sonrasındada cardım dolu dolu. Listede ben nasl olmam!
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!