Haydi Kore sok şu Suriyelilere
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ne alakasi mi var .neyse bisey demedim varsay .Niye ne alakası var bir insanın ismiyle dalga geçmek nedir.
Ben totem e gidiyom orda attiracam gölü geldiğimde en az 1 gol olmuş olacak hatta won bile olabilir ?? totem kuvvetli benim üstüne birde okuyup ufledim mı o zaman gör66 1-0
Ne alakasi mi var .neyse bisey demedim varsay .
Hayirdir alim koreye mi gidiyonBen totem e gidiyom orda attiracam gölü geldiğimde en az 1 gol olmuş olacak hatta won bile olabilir ?? totem kuvvetli benim üstüne birde okuyup ufledim mı o zaman gör
Oğlum olursa adını Kuyt koyacağım. İnanılmaz bir karizma.
Dogrudur isimleriyle yasasinlar .Amcam oğluna, Can Bartu Aleks ismini koydu. Çocuk mis gibi mutlu. Bizim sülalede çocuk doğunca bir kulağına ezan okunur, diğer kulağına yaşa Fenerbahçe denir. Geleneğimizdir.
Kanka kusura bakma ama çokta karizmaya benzemiyor göreceli yani bana güzel gelmedi.
İnsallah dostum bende bir tane var sende de olur insallah . İsim karizmada olmaz o isim .cocukla dalga ederler o da sana kizar niye koydun bu ismi diye
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!