CebimdeBen nerdeyim abi?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
CebimdeBen nerdeyim abi?
Her yere yazma böyle ?1639623462 payfix
Pardon 0 mış.TEBRİKLER forumda roll yapan 1 kişiye cıkmıs gene
cahil kardesim burdan degil ozelden atcan allahim1639623462 payfix
Olur böyle şeyler Boyka takılma broPardon 0 mış.
Çıkmamış suclu sensin nickleri kopyala yapıştır yapsana tek tek yazıp yoruluyorsunsuclu benim ha ?
kanka napiyim kopyala yapistirla kimin takibi biraktini bulamam elimdeki liste ile yeni listeyi yapiyorum.Çıkmamış suclu sensin nickleri kopyala yapıştır yapsana tek tek yazıp yoruluyorsun
Kanka yok enayi gibi hissettiriyor biz burda dağıtım yapıyoruz daha gecen sırf üye aktifligi icin yaptı 50 katıp 30 la cıktım eyw sorun değil 9 kardeşim yararlandıOlur böyle şeyler Boyka takılma bro
Yamyam çok haklısınKanka yok enayi gibi hissettiriyor biz burda dağıtım yapıyoruz daha gecen sırf üye aktifligi icin yaptı 50 katıp 30 la cıktım eyw sorun değil 9 kardeşim yararlandı
adam 4 aydır 1 tane etkinliği yok ÖDÜL alıyor gidiyor buna önlemde alınmıyor ben buna üzülüyorum.
25 salda sigara alamkanka napiyim kopyala yapistirla kimin takibi biraktini bulamam elimdeki liste ile yeni listeyi yapiyorum.
biz oyle yapariz bro bende uzuldum bizden kimseye cikmadina ama elden bisey gelmezKanka yok enayi gibi hissettiriyor biz burda dağıtım yapıyoruz daha gecen sırf üye aktifligi icin yaptı 50 katıp 30 la cıktım eyw sorun değil 9 kardeşim yararlandı
adam 4 aydır 1 tane etkinliği yok ÖDÜL alıyor gidiyor buna önlemde alınmıyor ben buna üzülüyorum.
dayi dengedeyim cekersem 30 atarim payfixin var25 salda sigara alam
Sen bi dengeye atlasa baksana?dayi dengedeyim cekersem 30 atarim payfixin var
Valla basit ya 3 ödül den sonra ödül verme olur biter yani o adamın teki her forumda böyle @Berlin Bak burda da bozdu onu gitti gene ödül aldıbiz oyle yapariz bro bende uzuldum bizden kimseye cikmadina ama elden bisey gelmez
bakamam dayi sonra uzulurum yarim sayilardan belam sikildi basket oynamam daha mikselerSen bi dengeye atlasa baksana?
Çıkardım intikamınıbakamam dayi sonra uzulurum yarim sayilardan belam sikildi basket oynamam daha mikseler
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!