Kupon senin demedim ki gönlünce olsun senin sözün diye etiketlenmiş timMeto kupon benimse sana 500 değilse 50 verecen mi kıçın herkes şahit???
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kupon senin demedim ki gönlünce olsun senin sözün diye etiketlenmiş timMeto kupon benimse sana 500 değilse 50 verecen mi kıçın herkes şahit???
ben?Listeyi işin ehli biri alsın beyler.
Ne bilim adım çıkmış ***???Kupon senin demedim ki gönlünce olsun senin sözün diye etiketlenmiş tim
Ekmeğimle oynama??
Ekli dosyayı görüntüle 6155
-- KURALLAR --
TC ONAYLI HESAPLAR KATILABİLİR
TAKİP ŞARTTIR
SON KATILIM: 17:45
-- ÖDÜL DAĞITIMI --
10 KİŞİYE 30 TL PAYFİX ?
LİSTECİ 50 TL ?
Şükür kumar yok artık??Hocam payfix patladı.
anlamazsın sen dayı ? bu arada mesajları ful temizledim msj geçmişi yok yazarsan cevap nşye vermiyo deme?Ekmeğimle oynama??
Bol sans reisEkli dosyayı görüntüle 6155
-- KURALLAR --
TAKİP ŞARTTIR
-- ÖDÜL DAĞITIMI --
10 KİŞİYE 30 TL PAYFİX ?
LİSTECİ 50 TL ?
Guncelleme falandir galibaŞükür kumar yok artık??
Şükür kumar yok artık??
Gecen gun nesineye bi bakayim dedim canlida 1 tane buz hokeyi var. Illegale döndüm baktim 12 tane vardi mkPapara var olmadı kart yatırım olmadı coin her türlü yatırım var bu baştaki aptal oğlu aptallar sistemi güzel hala getirmediği sürece illegale devam.
Aha 2 oldu??Başlamak üzere 20 dkda wonlatalim
Gecen gun nesineye bi bakayim dedim canlida 1 tane buz hokeyi var. Illegale döndüm baktim 12 tane vardi mk
boI sansEkli dosyayı görüntüle 6155
-- KURALLAR --
TAKİP ŞARTTIR
-- ÖDÜL DAĞITIMI --
10 KİŞİYE 30 TL PAYFİX ?
LİSTECİ 50 TL ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!