Aynen valla doğru söylüyorsunIddaya atmazsak olmaz kanka bugün uyusak yarın ayık kafayla o para 100de olur 300de ama bağımlılık işte o zevki yaşıcaz illa
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aynen valla doğru söylüyorsunIddaya atmazsak olmaz kanka bugün uyusak yarın ayık kafayla o para 100de olur 300de ama bağımlılık işte o zevki yaşıcaz illa
20 lira atsam gelmez buda gelmedi dahada bi eşeklik olmazsa geldiAynen valla doğru söylüyorsun
Luka donçiç ne alaka la20 lira atsam gelmez buda gelmedi dahada bi eşeklik olmazsa geldi
Yanlış gösteriyor o knkLuka donçiç ne alaka la
O buradadır bile *** şimdiye on izlenimi yapsın kişiye göre dilenme biçimlerine çalışıyodurFerdi buranın yolunu ne zaman bulacak çok merak ediyorum sizde ediyor musunuz?
Aman bulmasın kankaFerdi buranın yolunu ne zaman bulacak çok merak ediyorum sizde ediyor musunuz?
Yattı zTen klasik cyberLuka donçiç ne alaka la
** ben onların benide o piçler yatırdıYattı zTen klasik cyber
Spider Man sen miydin
amcam olur kendısıSpider Man sen miydin
Gerçekten kolundan ağ çıkıyor mu hep merak etmişimdir ?amcam olur kendısı
yok ya yalan ama duz duvara tırmandıgı dogruGerçekten kolundan ağ çıkıyor mu hep merak etmişimdir ?
Iban atiomSelam beyler fazla bakamıyorum kusura bakmayın sezondayız malum cümleten hayırlı geceler
Aleykum selamSelam beyler fazla bakamıyorum kusura bakmayın sezondayız malum cümleten hayırlı geceler
Uyu uyu ?Iban atiom
** esek gibi uyudum gundux daha ise gidip cocuklara para verecem buradan ne toplarsam kardirUyu uyu ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!