o gun bu arkadasa laf yapiyoruz laf yapiyordular dedik ama kahpe diye ?@BERAT2010 bu arkadaş 7-8 gündür ödülümü atmıyor hala forumda aktif banlar misiniz ? @Admin @Rooster
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
o gun bu arkadasa laf yapiyoruz laf yapiyordular dedik ama kahpe diye ?@BERAT2010 bu arkadaş 7-8 gündür ödülümü atmıyor hala forumda aktif banlar misiniz ? @Admin @Rooster
Para mara yok dagılın ??@BERAT2010 bu arkadaş 7-8 gündür ödülümü atmıyor hala forumda aktif banlar misiniz ? @Admin @Rooster
Boşver konuşsun dursun arkadaş. Kafası güzel konu açmak yerine özelden yazsa zaten bu durumlara getirmezdi kendisini.@Rooster yan tarafta underover sen mıydın kardesim
Tamam knkaBoşver konuşsun dursun arkadaş. Kafası güzel konu açmak yerine özelden yazsa zaten bu durumlara getirmezdi kendisini.
Seni savunduk gavatlara karşıBoşver konuşsun dursun arkadaş. Kafası güzel konu açmak yerine özelden yazsa zaten bu durumlara getirmezdi kendisini.
maç yokki etkinlik olsun dedim sonra sildim ?@Saulalvarez ne yazdın sildin la ??
yok mu nba imizmaç yokki etkinlik olsun dedim sonra sildim ?
1700 ü yedin köfteemaç yokki etkinlik olsun dedim sonra sildim ?
abimindi cekim forum vs kullanmıyor cej paylasi alayım dedim1700 ü yedin köftee
gelsin rollBmw Gibi olduk 20 tlyi 10 a bölüp oynıcam
Hedef 10 k vira bismillahgelsin roll
LİSTE ALABİLİR MİYİMHedef 10 k vira bismillah
Al ama bi kaç gün sürebilir sıkı takip şartLİSTE ALABİLİR MİYİM
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!