Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
canli desteğin ibneligi olabilir gecmis olsun umarım çözüme kavuşur olayUla salakları verdiği papara hesabıma para atiyoz hesap Bizim değil diolar sence sakinliklemi karşılaşmam gerek knk
Gelişme yok@El profesör Son durum ?
Durum nedirÇok saçma ssler mevcut başka siteye yatırdın demeleri. Yazdım bakalım dönüş bekliyorum
Durum nedir kankaDurum nedir
StabilDurum nedir kanka
Paranın üstüne yatıldıDurum nedir
Dönüş yapmadılar dahaca. Bekliyorum.Durum nedir
Bende onu yazdım ya knk hani ?Durum nedir kanka
benim anlamadigim baska siteye yatirdi eyvallah atila papara noyu betovis canli destek atiyor onlara ait degilse neden o papara no yu atmislar kendi hatalari tabi kendilerinide hakli cikarmaya calisiyor 1tl yatirilmam daha aynisini banada yapmislar @Betovis Destek 1 kurus yok size daha ??
evet ben dolandırıcıyim yılların sitesi betovis yalanmi solucek ** k çocukları o nasıl bı bahanedir sizde saolun güvenimi bosa cikqrmadiniz hallettiniz teşekkürler
Siz ne dediniz ??
Milosbetle kalabet ortak diye biliyom betovis ne alakaMilosbetin ortağı olmayı bırak yanyana isimlerinin konulmasını bile haketmiyolar
Betovislede ortak milosMilosbetle kalabet ortak diye biliyom betovis ne alaka
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!