Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Adam belki parayı yatırdıktam sonra ss aldı
Çünkü başta aldım SS i konuşmaya devam edince zaman geciyo haliyle aradaki fark o
Gotune guveniyosa konuşma geçmişleri onlarda kayıtlı atsınlar ugrastirmasinlar
Bu kadar basit mesaj log larından kayıtları atsınlar bizide inandırsınlar o zamn @Betovis DestekGotune guveniyosa konuşma geçmişleri onlarda kayıtlı atsınlar ugrastirmasinlar
Geçmiş olsun kanka zor artıkNasıl sinirlendiysem hesap bilgisi SS ini alıp ciktim
21.48.55 de alıyom 21.49 olmadan hesaba yatirim yapiyom hala başka site diolar bunların topunun a mk oro spunun Co cuklari
Az önce yukarda saatler eslesmiyo demişti şimdide başka türlü kiviriyo ip ne min oglu
Hahahhah siteye dişimizi geciremiyoz adamlar bize para veriyo sonucta diemiyonuz da bahaneler uretiyonuzNormalde çok fazla foruma uğramam arkadaşlar göz ucuyla konuya baktım lakin ne bu firma nede x sitesi aktif oynayan bir üyesinin bu tutarda bi yatırımının üzerine yatmaz
Firma 3 kere kontrol sağladığında kendi panellerine gelen bir yatırımın olmadığını vurguluyor , bizlerde kontrol edemediğimiz için sadece tezler üzerine gidip yorum yapıyoruz
Burda yatırım yapan arkadaş 21:48:55 saniyede firmadan hesap bilgisi paylaşılıyor akabinde paparadaki görseldede 21:48 yazıyor bu hesabı görüp paparaya girip gönderim yapman 5 saniyeden uzun sürer ve paparadaki işleminde 21:49 yazardı , bu konuda malesef bizler yardımcı olamıycaz , firmaya neden diye sorduğumuzda bizlere açıklanabilir bi durum söylüyor , kaldiki gene ısrarla söylüyorum sadece betovis değil hiç bir firma aktif üyesini bu tutarla kendinden kaçırmaz
Ne tiyatro oynaniyo ama
Yorumsuz broNe tiyatro oynaniyo ama
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!