Valla iyi olur reis ama etkinlikten bir saat önce twitterdan duyur ki herkes katılabilsinBundan sonra bu şekilde devam edelim mi beyler?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Valla iyi olur reis ama etkinlikten bir saat önce twitterdan duyur ki herkes katılabilsinBundan sonra bu şekilde devam edelim mi beyler?
bende pcdeydim gene olmadı hızlı olanlar varsa bılmemYok adil değil bilgisayardan girenler 2x şansı var
ben makarasına katıldım da, demirbaş üyelerinin hiçbiri kazanamadı. haberin olsunBundan sonra bu şekilde devam edelim mi beyler?
Tam curcuna olsun diyorsun yani Forumda aktif olursan hiçbirşeyi kaçırmazsın zatenValla iyi olur reis ama etkinlikten bir saat önce twitterdan duyur ki herkes katılabilsin
Adı üstünde yarışma bu dost Boşuna hızlı olan kazanır yazmadıkben makarasına katıldım da, demirbaş üyelerinin hiçbiri kazanamadı. haberin olsun
Bazen aktif olamıyoruz :/Tam curcuna olsun diyorsun yani Forumda aktif olursan hiçbirşeyi kaçırmazsın zaten
Bundan sonra bu şekilde devam edelim mi beyler?
Tavsiyelerini değerlendireceğim. Bir dahaki sefere direk telegram üzerinde chatten yapabilirizbir de bunu bir sonraki sefere chat'ten yapsan daha sağlıklı olur. pc'de olanlar flood kasarak, mobildekilerin hakkını yiyor. yine de sen bilirsin, zaman geçirmiş olduk. iyi forumlar.
Papara atVay *** yine kaldık öyle ?
Tamam bro eyvallah sende olmasan ?Papara at
Banada atsana hayrinaÖdül gönderimine başlıyorum arkadaşlar
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!