Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Iyı geceler admınYok böyle bir şans. Herkese iyi geceler iyi uykular yarın yaparız yine. Morelim bozuldu.
100 lira para cekicem kısmetse onuda allah razı olsun @dodoyazyeter in verdiği 27 yi saatlerdir katlamaya calışıyom batıyom cıkıyom batıyom cıkıyom falan son raddeye geldim bunaldım yeter dedim olcaksa bböyle olsun inşallah cekersemde ufak bir miktar daha yükselirsem neden olmasın. ödül aldığım her yerde dağıtım yaptım. darısı buraya inşallahSen 2 katı dağıt seni destekleyelim
Bolsans kardesim gonlunce100 lira para cekicem kısmetse onuda allah razı olsun @dodoyazyeter in verdiği 27 yi saatlerdir katlamaya calışıyom batıyom cıkıyom batıyom cıkıyom falan son raddeye geldim bunaldım yeter dedim olcaksa bböyle olsun inşallah cekersemde ufak bir miktar daha yükselirsem neden olmasın. ödül aldığım her yerde dağıtım yaptım. darısı buraya inşallah
eywallah reis. herkesin huzurunda tekrardan teşekkürü bir borç bilirim..Bolsans kardesim gonlunce
Kodese gircen en son ?Bol şanslar
Forum kondeees
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!