Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bol şans kankaŞartlar belli zaten konuda söylenmişti .5 kişi 50 bol şans inşaallah kazanırız . İlk yarilar bitince katılım biter.takip edenlerden liste oluşturulacak .
bol şansŞartlar belli zaten konuda söylenmişti .5 kişi 50 bol şans inşaallah kazanırız . İlk yarilar bitince katılım biter.takip edenlerden liste oluşturulacak .
++Maşallah her maça oynamışsın. Başka maç yokmuydu la basket tenis
Bol sansŞartlar belli zaten konuda söylenmişti .5 kişi 50 bol şans inşaallah kazanırız . İlk yarilar bitince katılım biter.takip edenlerden liste oluşturulacak .
Altı üstü 4 maç çok muMaşallah her maça oynamışsın. Başka maç yokmuydu la basket tenis
Kazanırsak yaparsın listeyi reisBol sanslar liste alabilirim
Şaka yapıyom kanka. Sende benim gibisin. Bende aynıyım 3 maç yazıyom az oldu deyip 2-3 maç daha ekliyomAltı üstü 4 maç çok mu
Ben direk 5 oran ayarladim o yüzden 4 maç çıkardım.dua et tek maç 6.5 üst oynamadım ??Şaka yapıyom kanka. Sende benim gibisin. Bende aynıyım 3 maç yazıyom az oldu deyip 2-3 maç daha ekliyom
Golheyes 2-0
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!