bndekı borcc sende olsa sen ne yaparsın cababa sanna kaldı olm bu sılerr??Zaten 2 3 k cekersin foruma zirnik vermezsjn gelirsin belesten alirsin ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
bndekı borcc sende olsa sen ne yaparsın cababa sanna kaldı olm bu sılerr??Zaten 2 3 k cekersin foruma zirnik vermezsjn gelirsin belesten alirsin ?
sana yağı dedik okumuyormusun birkaç paket margarin alır
+12-3 kişi hariç paso Belesci üzdü beni bu
tsklerrrÖDÜL GÖNDERİMİ 10 DK'YA BAŞLAR
Bi senin borcun var zaten at kafasibndekı borcc sende olsa sen ne yaparsın cababa sanna kaldı olm bu sılerr??
Takma kafana ??mahalle baskısı oldu kasa bas kasa bas dediler strese girdim
olm snan mı kaldı bu ısler kurallarr @Rooster bu nedıor?Bide sensiz 46 duye biri var oda yuksek cekip kurus vermez kimseye ama her çekilişe gelir
olm bakka kuufuurru ettırme kendıne eserefsızızn cocogu ?Bi senin borcun var zaten at kafasi
Aldığın ödülleri birleştirip Türkçe dersi almanı rica ediyorum iyi geceler Belesci arkadaşımbndekı borcc sende olsa sen ne yaparsın cababa sanna kaldı olm bu sılerr??
su @Muric81 satatsııoror bak amdın?ARKADAŞLAR SAYGIYI BOZANI KONUDAN UZAKLAŞTIRMAK ZORUNDA KALICAM
al buda aynı @RoosterAldığın ödülleri birleştirip Türkçe dersi almanı rica ediyorum iyi geceler Belesci arkadaşım
bunlaramı kaldı bu sılerr?al buda aynı @Rooster
saygıyı bozan belli ama hiç ban yemiyor. roosterciğim ???ARKADAŞLAR SAYGIYI BOZANI KONUDAN UZAKLAŞTIRMAK ZORUNDA KALICAM
Sonuna niye soru işareti Koyuyon bro direk sövseneolm bakka kuufuurru ettırme kendıne eserefsızızn cocogu ?
Kazancın bereketli olsun modum kazananlara tebrikler alıştık artık ?ARKADAŞLAR SAYGIYI BOZANI KONUDAN UZAKLAŞTIRMAK ZORUNDA KALICAM
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!