Bol şans500 mesaj altı katılamaz amacımız forumun aktif üyelerine özel etkinlikler yapmak sadece ödül için gelenlere malesef destek ve yardımcı olamıyoruz
500tl 2000 olunca
5kişiye 100 gönderilecektir
5 10 dakika içinde başlanacaktır..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bol şans500 mesaj altı katılamaz amacımız forumun aktif üyelerine özel etkinlikler yapmak sadece ödül için gelenlere malesef destek ve yardımcı olamıyoruz
500tl 2000 olunca
@Apsuvachacha gelemden baslayıp bıtse barı kesın ona cıkıyor sateAha sadece ödül için gelen bir arkadaş yıllardır forumlarda 1 tane etkinliğini gormedim
Şansım olsun dion yani?@Apsuvachacha gelemden baslayıp bıtse barı kesın ona cıkıyor sate
geldi bileŞansım olsun dion yani?
Bol sans500 mesaj altı katılamaz amacımız forumun aktif üyelerine özel etkinlikler yapmak sadece ödül için gelenlere malesef destek ve yardımcı olamıyoruz
500tl 2000 olunca
Geldim de isim var ödülü direk atın bana@Apsuvachacha gelemden baslayıp bıtse barı kesın ona cıkıyor sate
Bu doru ?@Einstein 500 msjli olan her uye aktif ve foruma katki veren uyeyse yanlis bilgi soyle bi matematik yapalim simdi multi acsam 500 msj yapmam 3 saat surmez hicbi emek vermeden eger foruma katki verenler ve emek verenler kazancaksa etkinlik acmayan ve 1k msj 1k tepkimesi olmayan katilmamali 1k da az dedim ama iste
kaybol ılk ben yazdım once gelen alırListe bnde beyler forumda min 1 etkinlik yapmış olması şart katılımcılara duyurulur ?
10 kişi 50 yapalım. Admin kardeş500 mesaj altı katılamaz amacımız forumun aktif üyelerine özel etkinlikler yapmak sadece ödül için gelenlere malesef destek ve yardımcı olamıyoruz
500tl 2000 olunca
O dogru sen yanliş ?Bu doru ?
pazarlik sünnettir.10 kişi 50 yapalım. Admin kardeş
Adminin işine karisma?10 kişi 50 yapalım. Admin kardeş
@Rooster kanka bunu banlaBu doru ?
ne aliyonuz la siz dalaşinda ben ozelden istedim aldim listeyi ??kaybol ılk ben yazdım once gelen alır
Dodoyaz liste dışıO dogru sen yanliş ?
Hahahahapazarlik sünnettir.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!