Hayır aynı oyunda 40 katı çevirdikten sonraFreespinden doğan kazanclari sporda kullanabiliriz dimi bilgisi olan var mı arkadaşlar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hayır aynı oyunda 40 katı çevirdikten sonraFreespinden doğan kazanclari sporda kullanabiliriz dimi bilgisi olan var mı arkadaşlar
Ben başka oyun oynadım sıkıntı olur mu ki başka slot daZZLE ME OYNADİMHayır aynı oyunda 40 katı çevirdikten sonra
Kanka 3 tl çıktı 75 kuruştan çevirdim 80 tl oldu birden şuan 100 TL çevrimi nerden öğrenecem bilgin varmı?Hayır aynı oyunda 40 katı çevirdikten sonra
Bonuslarima bak orda yazıyorKanka 3 tl çıktı 75 kuruştan çevirdim 80 tl oldu birden şuan 100 TL çevrimi nerden öğrenecem bilgin varmı?
Bilmiyorum onuBen başka oyun oynadım sıkıntı olur mu ki başka slot daZZLE ME OYNADİM
Saçmalık kasa 270 oldu çevrim bitti bakiye 50 ye düşürüldü canlı destek de yok anlamadımBonuslarima bak orda yazıyor
Yani çevrim bitirince kasa 300 de olsa bakıye 36 TL geçiçek max 500 yapıp cekebilirsin bana geçen 6 TL cıkmıstı kasa 900 civarıyfo çevrım bitti 60 TL geçti bakiye 200 yapıp çekmiştimBoşa heveslendik
Daha yatırım da istiyor yatırımı ol ayanaYani çevrim bitirince kasa 300 de olsa bakıye 36 TL geçiçek max 500 yapıp cekebilirsin bana geçen 6 TL cıkmıstı kasa 900 civarıyfo çevrım bitti 60 TL geçti bakiye 200 yapıp çekmiştim
Ben 400 yaptım yatırımım yokDaha yatırım da istiyor yatırımı ol ayana
100 yatir 500cekBen 400 yaptım yatırımım yok
Çevrim bitti miDaha yatırım da istiyor yatırımı ol ayana
Öyle yapacam zaten100 yatir 500cek
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!