Hangi foruma sponsor bilen varmı özelden yazsın
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Özeli açHangi foruma sponsor bilen varmı özelden yazsın
Yaz knkÖzeli aç
Bu site Dilandirici site sanırımHangi foruma sponsor bilen varmı özelden yazsın
YazılmıyorYaz knk
Para mı kaldı sitedeHangi foruma sponsor bilen varmı özelden yazsın
Okuma yazman yokmu yahu yazsanaYazılmıyor
Lan kapalı dm forum adını bursan yazmam ?Okuma yazman yokmu yahu yazsana
Lan kapalı dm forum adını bursan yazmam ?
Bi slot a girdim önümde 5bin kişi var. Ilk scarter gelmesinde 400 bine yakın kazandım direk 200 lere düştüm. Ondan sonra 3 scarter daha geldi.ilk 3 e girerim diyordum. 80 bin küsür de kaldim. 150 sıralardydim cika cika coin çıktı mk.Lan kapalı dm forum adını bursan yazmam ?
Bende şans yok. Dünkü 35 ödülü 100 küsür yaptım. 100 çektim. Bu sabah geri yatirdim bi voleybol 3.set 5 küsür oranı kaçırdım. Sonra 4.set 4 farkli atar oynadım kaç sayı gerideydi 8 oranı vardı ordan geldi 26-24 aldı. Sonra iki tane 25 lik kupon yaptım 100 küsür alacaktım Korkudan 60 a bozdum ikiside geldi neyse 60 ı geri 150 yaptım. Sonra kime oynadiysam yattım. Mk beşiktaş basket kızlar 19-10 önde fark atar oynamisim 22-21 bitti. MK Hatay basket kızların da mk 169 sayı oynamisim 80-71 önde 3 küsür falan var 80-83 yenildi bende Hatay 90 ı bulur kupon gelir diyordum ??
Bu ara iyi kazanıyolar yüksek oluyor hepBi slot a girdim önümde 5bin kişi var. Ilk scarter gelmesinde 400 bine yakın kazandım direk 200 lere düştüm. Ondan sonra 3 scarter daha geldi.ilk 3 e girerim diyordum. 80 bin küsür de kaldim. 150 sıralardydim cika cika coin çıktı mk.
Beter ol??Bende şans yok. Dünkü 35 ödülü 100 küsür yaptım. 100 çektim. Bu sabah geri yatirdim bi voleybol 3.set 5 küsür oranı kaçırdım. Sonra 4.set 4 farkli atar oynadım kaç sayı gerideydi 8 oranı vardı ordan geldi 26-24 aldı. Sonra iki tane 25 lik kupon yaptım 100 küsür alacaktım Korkudan 60 a bozdum ikiside geldi neyse 60 ı geri 150 yaptım. Sonra kime oynadiysam yattım. Mk beşiktaş basket kızlar 19-10 önde fark atar oynamisim 22-21 bitti. MK Hatay basket kızların da mk 169 sayı oynamisim 80-71 önde 3 küsür falan var 80-83 yenildi bende Hatay 90 ı bulur kupon gelir diyordum
Lan kapalı dm forum adını bursan yazmam ?
Kış kış beter olmadan bırakacağım güzel şeyler öğreneceğim elif be te se cim ha hı dal zel rı öğreniyorumBeter ol??
Bana @EhleenNIddayi bırakacam olmuyor 5 8 oranı kacirinca şansım olmadığını anladım. Pana basket kızların rakibine 1.ceyrek 5 oran yakaladım 2.ceyrek 3 oradan oynadım bi ara 10 oranlara çıktı ordan tuttu. 3-4ceyrekler de aynı maçtan geri battim napsam olmuyor
Ehleni Bana mı bul para mı bul diyon anlamadım
Ehleni bul para gelir o zaman?Ehleni Bana mı bul para mı bul diyon anlamadım
Herkese borç veriyon bana yok ???Ehleni bul para gelir o zaman?
Bana borç vermez ki direkt cukkaHerkese borç veriyon bana yok ???
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!