Az olur 100 150 beklerdim sen den1 hafta 10 güne kadar bi 50-60 bilet rica edeceğim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Az olur 100 150 beklerdim sen den1 hafta 10 güne kadar bi 50-60 bilet rica edeceğim
evet 6 biletle cıktıBu biletin güzelliğini burada ki arkadaşlara da anlat o heyecan, bekleyiş Zaten oynuyorlar ama bilete yatırmaya çekiniyorlar çok ilginç @Boyka01 6 biletle vurdu prensbette büyük ödülü Şans bu işler
O GÜNE BİLET BİTER BAZILARI VAR KAPIYORLAR 10 K FELAN YATIRIM YAPIYORLAR 2-3 YATIRIMDA1 hafta 10 güne kadar bi 50-60 bilet rica edeceğim
O kadar maaşımız yok kral ? o 50-60 bilet de tek seferde değil zaten 2-3 parçada yatırırız evimiz ocağımız söner aman diyeyim ?Az olur 100 150 beklerdim sen den
Kardeşim 500 bilet var 10 günde 50k yatırım lazım 10kişi 5er k mı yatıracak ? 1 aya ancak biter buO GÜNE BİLET BİTER BAZILARI VAR KAPIYORLAR 10 K FELAN YATIRIM YAPIYORLAR 2-3 YATIRIMDA
SENİN PROFİLİ GÖRDÜKCE FİDEL CASTRO YU PROFİL YAPASIM GELİYORO kadar maaşımız yok kral ? o 50-60 bilet de tek seferde değil zaten 2-3 parçada yatırırız evimiz ocağımız söner aman diyeyim ?
Kardeşim 500 bilet var 10 günde 50k yatırım lazım 10kişi 5er k mı yatıracak ? 1 aya ancak biter bu
Yap gitsin engel mi varSENİN PROFİLİ GÖRDÜKCE FİDEL CASTRO YU PROFİL YAPASIM GELİYOR
BÜYÜK GOLCÜ SORİANO YU KALDIRAMAMYap gitsin engel mi var
Ben soğuk ayran isterimöderler yarın öğlene ha ödemezler su içeriz
sana kacak cay vericezBen soğuk ayran isterim
Onu hergün içiyoruzsana kacak cay vericez
BendeSU FORUMDA BONKÖR ÜYE Bİ BEN OLAMADIM
10k mesaja az kalmış benim gibi fıstık yeşili olursunSU FORUMDA BONKÖR ÜYE Bİ BEN OLAMADIM
Sen bonkör üye misin
Sen bonkör üye misin
GÜZELLİK UYKUNA YAT @Aimar I rüyanda görmen dileğiyle
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!