Komik adam?Sende bir günde vurda gözümüz açık gitmesin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Komik adam?Sende bir günde vurda gözümüz açık gitmesin
Ne yaptin be bro ya gecmis olsun1.300 lirayı rulette kaybettim iyi değilim şuan ??
Yok orda değilimde dün bi eleman vurduk kırdık dedi bugün ağlıyorSen daha ordamisin?
Maksat dağıtım para olsa umrumda bile olmaz. Sevdiğimiz adamların cevap yazmamasi koyar. Pars dediğin nedirki parayı sevsem cebimde tutardim 145 bin borcum olmazdıO kadar dağıttık yeterli bu forum için
Rulette gitti kanka 1.3 k sıfırım şuan ah ahNe yaptin be bro ya gecmis olsun
145 bin kumar borcu degil mi pekiMaksat dağıtım para olsa umrumda bile olmaz. Sevdiğimiz adamların cevap yazmamasi koyar. Pars dediğin nedirki parayı sevsem cebimde tutardim 145 bin borcum olmazdı
Aktif olamıyorum ara sıra o yüzden yoksa niye cevap vermiyeyimMaksat dağıtım para olsa umrumda bile olmaz. Sevdiğimiz adamların cevap yazmamasi koyar. Pars dediğin nedirki parayı sevsem cebimde tutardim 145 bin borcum olmazdı
Sana birşey soracam dm gelAktif olamıyorum ara sıra o yüzden yoksa niye cevap vermiyeyim
Sayin kedicik ustam payfix ile 1-2 lira atmak mumkunse eger imkan varsa atabilir misin ya? 24 tl var cekemiyorum karta 2 gündürAktif olamıyorum ara sıra o yüzden yoksa niye cevap vermiyeyim
Abi aramadilarsa hala canlıdan kimlik bilgilerini onaylat kullanıcı adı söyle bana wpden yazdılarAcımasız @kedicik mirnav mirnav
dostum kırmak istemem fakat hesaplar boş malesef. zaten payfix 1 2 lira atılmıyor min 25Sayin kedicik ustam payfix ile 1-2 lira atmak mumkunse eger imkan varsa atabilir misin ya? 24 tl var cekemiyorum karta 2 gündür
Bonus mu var üstad?Abi aramadilarsa hala canlıdan kimlik bilgilerini onaylat kullanıcı adı söyle bana wpden yazdılar
Sende ne bahtsiz adamsin hep 24 var?Sayin kedicik ustam payfix ile 1-2 lira atmak mumkunse eger imkan varsa atabilir misin ya? 24 tl var cekemiyorum karta 2 gündür
Çoğu kumar borcu kumar oynamak parayı sevmek değildi kumari sevmek oynayıp zevk almak145 bin kumar borcu degil mi peki
25 at sendedostum kırmak istemem fakat hesaplar boş malesef. zaten payfix 1 2 lira atılmıyor min 25
Sagolasin usta anladim. Ya bu payfixin 25 tl meselesine sinir oldumdostum kırmak istemem fakat hesaplar boş malesef. zaten payfix 1 2 lira atılmıyor min 25
145 bin lik zevk dionnÇoğu kumar borcu kumar oynamak parayı sevmek değildi kumari sevmek oynayıp zevk almak
Dayı hesaplar boş Kar yaptığımız parada mı gitsin elden Bu hafta milleti soydular25 at sende
Yok dayi ya sagol ben 1-2 lira atiliyordu saniyirdum oysa ama 25mis minimum :S25 at sende
Gecmis olsun para bitti demekDayı hesaplar boş Kar yaptığımız parada mı gitsin elden Bu hafta milleti soydular
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!