Ne 27 payfix mi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Üzerine de ketçap mayonez olursa tadından yenmez@Rooster ağabey bazı kişiler dodonun konuya yetisemedi biz senin mesajı begendik bizi ayrı çek be ??
Tamam kanka bekle hazilirliyorim8 kişi yap o zaman
Kardeş sana ne oluyor sorması ayıpÜzerine de ketçap mayonez olursa tadından yenmez
Konuyu beğenen olarak 8 kişi arasindan çıkma ihtimalim daha fazla kardeş.Kardeş sana ne oluyor sorması ayıp
Sana ayrı bildirim mi geldi reis5 mesaj sartı vardı konuda
Ben samimiyetine güvenerek murat agabaye şaka olarak dedim senin karışman ne alaka ikidir benden alıntı yapiyon mümkünse muhattap olmayalım beni burda da diğer forumda da bilen bilir zatenKonuyu beğenen olarak 8 kişi arasindan çıkma ihtimalim daha fazla kardeş.
Cek gelsin hizliBaysal
Hayro45
Paul
Dembele3538
Berlin
Aimar
Erantgil
Messi06
Boyka01
James
Kondess
Burak16
Veyselimyo
Apsuvac
Tombelekci
Harden6741
Musinovi
Fthclk1998
Serhat131313
Ogulcan3199
Jeastek77
Trefector12
Semy2050
Kuzgun
Apranax
Ahmetisikli
Wilysolomon
El matador
@dodoyazyeter
Bu sorun en kısa sürede çözülcek. Sunucu değişecek.@Rooster donuyor forum bende giremiom msjlara
Ağa bu ne ego ne zaman alıntı yaptım seni .Tayyip misin sen gözaltına aldır birde istersen.Ne çok içerledin yahu büyütme bu kadar.Bak yoksaydim bile .Ben samimiyetine güvenerek murat agabaye şaka olarak dedim senin karışman ne alaka ikidir benden alıntı yapiyon mümkünse muhattap olmayalım beni burda da diğer forumda da bilen bilir zaten
Kendimi de ekledim cikarayimmi bide 8 kisimi cekilecek?Cek gelsin hizli
Sabahtandir sana yazicma diye cebellesiyorum ?Bu sorun en kısa sürede çözülcek. Sunucu değişecek.
@Rooster ?Kendimi de ekledim cikarayimmi bide 8 kisimi cekilecek?
İtirazBaysal
Hayro45
Paul
Dembele3538
Berlin
Aimar
Erantgil
Messi06
Boyka01
James
Kondess
Burak16
Veyselimyo
Apsuvac
Tombelekci
Harden6741
Musinovi
Fthclk1998
Serhat131313
Ogulcan3199
Jeastek77
Trefector12
Semy2050
Kuzgun
Apranax
Ahmetisikli
Wilysolomon
El matador
@dodoyazyeter
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!