Herkes senin gibi zortlak mı saate bak 12Kimse iplemio
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Herkes senin gibi zortlak mı saate bak 12Kimse iplemio
Tebrikler iyi en azından birilerinin kazanması güzel senin adına sevindim şans senin ve sevdiklerinle olsunÖncelikle cümleten selamün aleyküm hayırlı günler dün gece saburdan beri uyumadım hala da uyumadım günlerdir hep lafını etmiştim bilen bilir 10 k borcum var telefonum yok bozuldu falan demiştim @muhsinovi @Kerim1907 @kadircan4747 bilirler sürekli içimi döktüğüm kişiler buna @mahmut8021 da şahit bütün borçları tek kalemde çıkardım beyler üstünr telefon parasıda kaldı cebimde ufak bi meblada tabii ki burda ki eşime dostuma ayırdım işlerimi halledip geldikten burda şenlik olacak herkesi memnun edemem ama paylaşmak güzeldir @mahmut8021 in gece sahur öncesi attığı 30 tl rolling parasıyla 11.500 TL vurdum imkansız gibi bişey bende inanamıyorum hala en büyük pay geldiğimde senindir mahmudum hakkın ama önce borcları ihtiyacları kapatıcam ne kalırsa artık kalanını burda ezecezzzzzz @mutu55 @Leonardo Ponzio gelince görüşürüz sizlerlede beyler darısı size inşallah sonunda huzura kavusucam bugunden sonra....
En fazla 5gun diyorum sen ne Dion????Ulan Serkan ? Tebrikler @Tony Montana
12K ile falan benim kumarım bitmez valla 200K vurursam oynamam amaEn fazla 5gun diyorum sen ne Dion????
La 5gun diom???12K ile falan benim kumarım bitmez valla 200K vurursam oynamam ama
Tebrikler gardas şanslı parandan bize de ayır aynı durumu belki bizde yaşarız ?Öncelikle cümleten selamün aleyküm hayırlı günler dün gece saburdan beri uyumadım hala da uyumadım günlerdir hep lafını etmiştim bilen bilir 10 k borcum var telefonum yok bozuldu falan demiştim @muhsinovi @Kerim1907 @kadircan4747 bilirler sürekli içimi döktüğüm kişiler buna @mahmut8021 da şahit bütün borçları tek kalemde çıkardım beyler üstünr telefon parasıda kaldı cebimde ufak bi meblada tabii ki burda ki eşime dostuma ayırdım işlerimi halledip geldikten burda şenlik olacak herkesi memnun edemem ama paylaşmak güzeldir @mahmut8021 in gece sahur öncesi attığı 30 tl rolling parasıyla 11.500 TL vurdum imkansız gibi bişey bende inanamıyorum hala en büyük pay geldiğimde senindir mahmudum hakkın ama önce borcları ihtiyacları kapatıcam ne kalırsa artık kalanını burda ezecezzzzzz @mutu55 @Leonardo Ponzio gelince görüşürüz sizlerlede beyler darısı size inşallah sonunda huzura kavusucam bugunden sonra....
Ben kesin birşey desem giderim yalandan demişimdirGeçen bırakıp gitmistin sözde ?
200 hele dur 500 yapayım dersin zincirleme devam eder yine bitmez ?12K ile falan benim kumarım bitmez valla 200K vurursam oynamam ama
Geçen elden 700 borç vardı arkadastan bi 100 daha aldım. Buda giderse kesin birakacam dedim. Şansıma 800 ü çıkardım ama 700 ü ödedim. Şeytan cehennemde yalnız kalacakmis birakmami istemedi sanırımGeçen bırakıp gitmistin sözde ?
200 tl lerde sürünen meto için 200 kat hayalden ibaret12K ile falan benim kumarım bitmez valla 200K vurursam oynamam ama
Gotveren iblise bak sen demek seni de yancısı yapacak haaa ???Geçen elden 700 borç vardı arkadastan bi 100 daha aldım. Buda giderse kesin birakacam dedim. Şansıma 800 ü çıkardım ama 700 ü ödedim. Şeytan cehennemde yalnız kalacakmis birakmami istemedi sanırım
Kanka 12 k guzel para la valla degerlendirsen *** daha ne olsunAaa uyuyordum 12 k kazanmisim çok sevindim ???
Yok Tony vurmuş ya onu sahiplendim ha Tony ha ben ekurum ????Kanka 12 k guzel para la valla degerlendirsen *** daha ne olsun
Öncelikle cümleten selamün aleyküm hayırlı günler dün gece saburdan beri uyumadım hala da uyumadım günlerdir hep lafını etmiştim bilen bilir 10 k borcum var telefonum yok bozuldu falan demiştim @muhsinovi @Kerim1907 @kadircan4747 bilirler sürekli içimi döktüğüm kişiler buna @mahmut8021 da şahit bütün borçları tek kalemde çıkardım beyler üstünr telefon parasıda kaldı cebimde ufak bi meblada tabii ki burda ki eşime dostuma ayırdım işlerimi halledip geldikten burda şenlik olacak herkesi memnun edemem ama paylaşmak güzeldir @mahmut8021 in gece sahur öncesi attığı 30 tl rolling parasıyla 11.500 TL vurdum imkansız gibi bişey bende inanamıyorum hala en büyük pay geldiğimde senindir mahmudum hakkın ama önce borcları ihtiyacları kapatıcam ne kalırsa artık kalanını burda ezecezzzzzz @mutu55 @Leonardo Ponzio gelince görüşürüz sizlerlede beyler darısı size inşallah sonunda huzura kavusucam bugunden sonra....
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!