Tam adamlarını bulmuş ??Çark cevirmeye girdim para yok diye aha @Muric81 @eydolu4731 şahit para yok diye onlardan istedim kupon gelmiş ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tam adamlarını bulmuş ??Çark cevirmeye girdim para yok diye aha @Muric81 @eydolu4731 şahit para yok diye onlardan istedim kupon gelmiş ?
Direk bana ver salla??Konuyu açtırıp dağıtım yapacam
Valla şuan dağıtmasam kimse niye diyemez dün Maçkolik 34 taç çıktı dedi ekran attım şimdi baktım 36 çıkmış diyor . Para yok diye gezinirken 278 hesapta?Direk bana ver salla??
Bereket versin?Valla şuan dağıtmasam kimse niye diyemez dün Maçkolik 34 taç çıktı dedi ekran attım şimdi baktım 36 çıkmış diyor . Para yok diye gezinirken 278 hesapta?
İban payfiks ne atam 78 için??Valla şuan dağıtmasam kimse niye diyemez dün Maçkolik 34 taç çıktı dedi ekran attım şimdi baktım 36 çıkmış diyor . Para yok diye gezinirken 278 hesapta?
Tanışıyor muyuzİban payfiks ne atam 78 için??
Yokkk ya yerde dedim yemedi??Tanışıyor muyuz
Acil 70???
Yok kiAcil 70???
O zaman 100??Yok ki
Şimdi 70 tl para demion ***??Yok ki
Geldiimm
Gel kanka kupon gelmiş açıklama yapacamGeldiimm
? aç konu bişey lazım olursa ben yardımcı olurumGel kanka kupon gelmiş açıklama yapacam
Ödül çıktı bana yollamadinKonuyu açtırıp dağıtım yapacam
bana neden yok
ortadayımZarardasındır kardeşim. Site diyor bu zaten yatırıp yatırıp kaybediyor ellemeyelim bunu 5 yatırıp 2 çekersen sitenin işine gelir.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!