Tefocan 2 kişilik katiliyorsun ordan bile çıkmıyor Bahtı karali tefocugum@ferit1905 gel bura?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tefocan 2 kişilik katiliyorsun ordan bile çıkmıyor Bahtı karali tefocugum@ferit1905 gel bura?
Adamın dibi yahuBana çıksaydı @Samurai1 a devrederdim..
Banada çıksa Kadir can dayinindi?Bana çıksaydı @Samurai1 a devrederdim..
Bi dur aw Daha para gelmedi zaten fena huylandım 1 paket sigarayı yicem şimdiSabah sabah şeker mi yenir pogaca börek falan alsaydın @Berlin
La gelir huylanma çerez parasi bile değil onlar için dediği gibi güncelleme olmuşturBi dur aw Daha para gelmedi zaten fena huylandım 1 paket sigarayı yicem şimdi
Kanka dur sana pro yakacaz sigara filan ne yok tütün saraydinBi dur aw Daha para gelmedi zaten fena huylandım 1 paket sigarayı yicem şimdi
Yok 2 paket var bir bitmek üzere 1 saat dedi 1 saate bitiririm heraldeKanka dur sana pro yakacaz sigara filan ne yok tütün saraydin
Gelir inş Atlas saglamdirBi dur aw Daha para gelmedi zaten fena huylandım 1 paket sigarayı yicem şimdi
Dostum merdiven alti olsa tamam stres yapta atlasbet yani .dert etme .senin gene gelen var bizde o da yok.dert etme az ic sigarayiGittim sordum bidaha diyo 17 dk oldu efendim sizden 1 saat rica ettim ?
para onlardan çıkmıştır payfixte sorun olmalı gelir, bu miktarlarda korkulacak site değil atlasGittim sordum bidaha diyo 17 dk oldu efendim sizden 1 saat rica ettim ?
Adamları darlama la sanırsın atlantisten çekiyor ? atlas dionGittim sordum bidaha diyo 17 dk oldu efendim sizden 1 saat rica ettim ?
Haklı mkeGittim sordum bidaha diyo 17 dk oldu efendim sizden 1 saat rica ettim ?
Netim bitiyor izlemicem. MK ev interneti 1 haftadır yok . Genel bakım ayağına. Mobil internet bittiŞunu izleyin zevk alın
Aç aç da yatilmiyor ama?Neyse james yatar iyi sabahlar herkese
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!