Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kazandırmamak için yapıyoalrsa bende biley bilmiyorumbu guncelleme hep haftasonunami den gelir
Sekada oynasana duman ola ben oralarda oynuym geneldeyokmu abi bu alt yapiya yakin saglam sitr nefret ettm mk betcosundan
kanka hepmi haftasonuna denk gelur bu guncelleme boyle bi sacmalik yok yaKazandırmamak için yapıyoalrsa bende biley bilmiyorum
aslimda sekaya en az 10 k yatrm vardir ama uzaklastm ordan 3 sene olmustr ama doncem heralde s.kerim betcoyu ya alayi çöpSekada oynasana duman ola ben oralarda oynuym genelde
kanka hepmi haftasonuna denk gelur bu guncelleme boyle bi sacmalik yok ya
Sağlamda ora aslındaaslimda sekaya en az 10 k yatrm vardir ama uzaklastm ordan 3 sene olmustr ama doncem heralde s.kerim betcoyu ya alayi çöp
saglamligina sozum yok kanka saglam ama bonus kovalidigimjz icin surunuyrz byleSağlamda ora aslında
Çaldığın paralarlamı rezil oldunBetco kadar kaşar altyapı yok sinirden telefonu kiracağım bir daha tovbe paramızla rezil oluyoruz mk
Bu muhabbet ne knk hayırdır ?Çaldığın paralarlamı rezil oldun
Ben sen miyim at hırsızı milletten Atilla 500 TL dileniyor yarı yarıya bölüşünÇaldığın paralarlamı rezil oldun
Kendisi iftira atmayı sever milletin anasının bacisinin tc bilgilerini paylaşıp dilenecek kadar adi birisiBu muhabbet ne knk hayırdır ?
Marstan çektin insam bi dm atardı nerde sende oKendisi iftira atmayı sever milletin anasının bacisinin tc bilgilerini paylaşıp dilenecek kadar adi birisi
Çekemedim *** ettim kimlik onayı sırasındaMarstan çektin insam bi dm atardı nerde sende o
Kimlik onayı nasıl önceden olmaz yazık olmuşÇekemedim *** ettim kimlik onayı sırasında
Vay hırsız vayyy Paralar üyelere dağıtıldıı bütün forumlar senin hırsızlıgını konuşuyor multi açmaya devam mı milleti 50 lira için dolandırmaya devam mıKendisi iftira atmayı sever milletin anasının bacisinin tc bilgilerini paylaşıp dilenecek kadar adi birisi
Sadece etkinlige aylık 4k gidiyor hergün etkinlik açılıyor sence 500 liraya muhtaçmıyızBen sen miyim at hırsızı milletten Atilla 500 TL dileniyor yarı yarıya bölüşün
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!