Pucluk işte pazartesi akşam yapsın salaklarKazandırmamak için yapıyoalrsa bende biley bilmiyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Pucluk işte pazartesi akşam yapsın salaklarKazandırmamak için yapıyoalrsa bende biley bilmiyorum
Ya sıktırgit ben sen miyim haydi dileninVay hırsız vayyy Paralar üyelere dağıtıldıı bütün forumlar senin hırsızlıgını konuşuyor multi açmaya devam mı milleti 50 lira için dolandırmaya devam mı
Paylaşan da aynı şeydir hadi siktirgitHaketmiş demekki paylaşılmış hırsız ve yalancı orospu cocuklarına haktır
Ödülü alanların çoğu bu forumda takilmiyor bile hiç adaletli bir çekiliş olmadı bence.
Ya siktirgit gel foruma sor bak işine
He böyle dilencilere çıkıyo işte keşke sana çıksaydı bu hırsız yerineÖdülü alanların çoğu bu forumda takilmiyor bile hiç adaletli bir çekiliş olmadı bence.
dayının parasını verdinmi sen bidaha siktirgit dersen tefe koyarım sana açık tehtit ediyorum seniYa siktirgit gel foruma sor bak işine
Siedayının parasını verdinmi sen bidaha siktirgit dersen tefe koyarım sana açık tehtit ediyorum seni
Ya sende her konuda dilenmeyi bırak sinirimi bozma paran kadar oynaÖdülü alanların çoğu bu forumda takilmiyor bile hiç adaletli bir çekiliş olmadı bence.
Soru neydi alabilirmiyimBi soru sordum olay nere geldi sakin gençler
bay bayAğla mk kaşarı seni
?????bay bay
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!