Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Dayı liste dışısuan kralin oglu kardesimle dagitim listesini hazirliyoruz ozelden konu kilit yapinca soyleriz
Acıktım etli pide 2 tane ??Havada bulut
onu almayim o zaman kral bi ara tost ısmarlarsın ona samuyu napimDayı liste dışı
Bol soslu Hatay usulü zurna dürümAcıktım etli pide 2 tane ??
Pahalandi durum ?Bol soslu Hatay usulü zurna dürüm
Kimsenin cukkasina muhtaç değilim canim bu gönül işi paylaşmasamuya acil 125 lazimmis evet samu sana 125 gondermiyoruz ama senin icin kagt 125 uretimine basliyoruz hayirli olsun
bak hemen ciddiye aldi dede sinirlendi yav ben kimimde listeyi benle hazirliycak dede ?Kimsenin cukkasina muhtaç değilim canim bu gönül işi paylaşma
bana sert yapma dedeKimsenin cukkasina muhtaç değilim canim bu gönül işi paylaşma
biz sovmen degiliz garibiz dedeBİZ PAYLASİM YAPARİZ BAZILARI SHOW YAPAR
Saa demiyim lobiz sovmen degiliz garibiz dede
tirinad tobago ya yerlesek mi kara kızlar varmisSaa demiyim lo
TANZANYA FAVORİM SOUTH AFRİCA PLASEMtirinad tobago ya yerlesek mi kara kızlar varmis
paraaaBİZ PAYLASİM YAPARİZ BAZILARI SHOW YAPAR
karalari seviyoruz hepsi kardasimiz komur gibiler masallahTANZANYA FAVORİM SOUTH AFRİCA PLASEM
Show yapma laparaaa
Beş yıl önce Tanzanya ya git diydim yok böle bir yer superrrkaralari seviyoruz hepsi kardasimiz komur gibiler masallah
paraaaShow yapma la
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!