yuklendi teyit aldim?sessizlige burunduyse var bi numero
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
yuklendi teyit aldim?sessizlige burunduyse var bi numero
biluom?Krallar ödeme gün içinde ama güncelleme varmış biraz gecikecek
sıkıntı yok kaç gün ugrastık mk 3 5 saat daha beklerızKrallar ödeme gün içinde ama güncelleme varmış biraz gecikecek
sen nie burdasın dukkanda ıs yokmu raad bıraksana adamı ya ? ? ?biluom?
neyse ogleni simitle gecirelim aksam daha sert olur yagmur basladi burda etli iyi giderKrallar ödeme gün içinde ama güncelleme varmış biraz gecikecek
parami alacam *** 2000 tlsen nie burdasın dukkanda ıs yokmu raad bıraksana adamı ya ? ? ?
o yuzden dıyom ınş internetin falan biterde giremen ? ? ? ?parami alacam *** 2000 tl
adanada yagmurlu dediler dünden daha sıcak *** 45dereceneyse ogleni simitle gecirelim aksam daha sert olur yagmur basladi burda etli iyi gider
aksama burdan toroslara vurur kankaadanada yagmurlu dediler dünden daha sıcak *** 45derece
vursun baba artık geçen karşı yüreğire gittim işim vardı eve döndüm bayılacak gibi oldum öyle sıcak var adamı mahvederaksama burdan toroslara vurur kanka
bilirim muhsoo yesilevler sicagini az yemedim ?vursun baba artık geçen karşı yüreğire gittim işim vardı eve döndüm bayılacak gibi oldum öyle sıcak var adamı mahveder
İzin verildi ?
Aha geliyor paramız ????İzin verildi ?
aha bi ortak daha çıktıAha geliyor paramız ????
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!