Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
GunaydinBetist e üye olmayan saglam birisi varni beyler Günaydn herkse
KessssssGunaydin
Meto sen istedikce para vermicem@kadircan4747 kıs kıs gülme sana kızdım
Bugün senden Para isteyen oldumu. Insan sözünün eri olur. Paran senin olsun istemiyorum.Meto sen istedikce para vermicem
Payfix birak buraya canim ne zaman isterse yollicam???@kadircan4747 kıs kıs gülme sana kızdım
Gaz islemiyo bana?Bugün senden Para isteyen oldumu. Insan sözünün eri olur. Paran senin olsun istemiyorum.
Ne haraçı yahu bana çıkarsa ödül senin dedi. Sözünde durmadı. Kimseden Zorla birşey alamayız.Bmw haraç kesmeye çalışırken duvara tosliyi
Hacı muratmısın gaz işlemiyorGaz islemiyo bana?
Sen ona para konusunu açmasaydın 2 saat sonra payfix sal derdiNe haraçı yahu bana çıkarsa ödül senin dedi. Sözünde durmadı. Kimseden Zorla birşey alamayız.
Piiiiii sıfatına keyfine kaldiysa çıkmaz ayin son çarşamba sı gelirPayfix birak buraya canim ne zaman isterse yollicam???
Kesin derdiSen ona para konusunu açmasaydın 2 saat sonra payfix sal derdi
Bugune maç çıkarda tersini oyniyimKesin derdi
Bole devam ettikce alirsin???Kesin derdi
Sokovic Nevena tenis Cyber ilk set 5 oradan alır oynadım tersini oyna hadiBugune maç çıkarda tersini oyniyim
Betcoda yokSokovic Nevena tenis Cyber ilk set 5 oradan alır oynadım tersini oyna hadi
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!