250 LİRAMI ANASININ A MIIIIIII@Rooster konu kilit kendimizi ele verdik ama ona ramen tanimladi sağolsun ??? tskler kamyon
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
250 LİRAMI ANASININ A MIIIIIII@Rooster konu kilit kendimizi ele verdik ama ona ramen tanimladi sağolsun ??? tskler kamyon
250 TL mi@Rooster konu kilit kendimizi ele verdik ama ona ramen tanimladi sağolsun ??? tskler kamyon
Sana mı eklediAbi az kalsa birine 250 ekletcektm ama saolsin adam iyi niyetli uyeliginiz var ekledi ? 30 freespin de almstm
Payfix saliyorumBi ara betyap 100 eklicez diye aramıştı 1000 TL eklemişlerdi çevirdim çekim verdim bu seferlik göz yumariz dediler yollamışlardi 1k yı o aklıma geldi @Lider
Ohooo 2 ay oluyorPayfix saliyorum
2 ay önce niye yollamadinOhooo 2 ay oluyor
Bayram da degil anlamadm betkamyon bizi nie dusundu ?250 TL mi
Faturamı odediydim 600 tl mobil ödeme2 ay önce niye yollamadin
Kanka betkamyon dayimin oglu hemen ekliom ???@mahmut8021 eydoluyla bizede eklet lan knk valla yatırimim yok hiç
Anadoluslot 200 ekledi gecen palaya ekledim ali abiye sormadim onun kesin uyeligi vardir biliodm yoksa ilk ona eklerimFaturamı odediydim 600 tl mobil ödeme
Olm söyle oradaki elemana yatırımci arkadaşlarım da var falan diye ?Kanka betkamyon dayimin oglu hemen ekliom ???
Kanka adam dio istersen acim beni mikOlm söyle oradaki elemana yatırımci arkadaşlarım da var falan diye ?
Kanka bu vip hemen ayikir normal degilkral biz de yazalım numarayi özelden salsana yatırım yok mk ? @mahmut8021
Bana niye sormuyon fakiriz diye mi ?Anadoluslot 200 ekledi gecen palaya ekledim ali abiye sormadim onun kesin uyeligi vardir biliodm yoksa ilk ona eklerim
Hemso ole bir site bulursan beni yonlendir ?Yılbaşında bi site 50 ekleyecem dedi 100 ekledi hiç demeden çevirip çekmiştim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!