70 kayme1k varmıı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
70 kayme1k varmıı
yok siklemiyolar hala başka bi forum buldum ordan deniyom şansımıAhahahahha muhatap bulabildiysen iyi kanka yatacakmi para simdi
Konustun mu forumla ne diyorlar kankayok siklemiyolar hala başka bi forum buldum ordan deniyom şansımı
bürodan cevap bekliyoruz diyoKonustun mu forumla ne diyorlar kanka
bitanede vip müşteri buldum harbi kelli felli ama lavuk fos cıktı uğraşmadı yoksa o alırdı 1 ayda 70 k yatırım yapmış ekran resmi attı whatsap temsilci konusmlarını attı adama para teklif ettik diyor 350 tl ni napayımKonustun mu forumla ne diyorlar kanka
Doymuş inbeebitanede vip müşteri buldum harbi kelli felli ama lavuk fos cıktı uğraşmadı yoksa o alırdı 1 ayda 70 k yatırım yapmış ekran resmi attı whatsap temsilci konusmlarını attı adama para teklif ettik diyor 350 tl ni napayım
sorma açına denk gelsek koparırdıDoymuş inbee
Kulisbet 2,5k ya çöktü saçma sapan bi sebebi öne sürerek aynı kaderi paylaşıyoruz maalesefsorma açına denk gelsek koparırdı
Vay ** ibneye bakbitanede vip müşteri buldum harbi kelli felli ama lavuk fos cıktı uğraşmadı yoksa o alırdı 1 ayda 70 k yatırım yapmış ekran resmi attı whatsap temsilci konusmlarını attı adama para teklif ettik diyor 350 tl ni napayım
Acaydin abi sende bi konu *********** de sebeb neymisKulisbet 2,5k ya çöktü saçma sapan bi sebebi öne sürerek aynı kaderi paylaşıyoruz maalesef
DAYI BENİM WİPBETTE 20 K PARAM KALDI O.COCUGU NE CURİOSU NE BAŞKASI SİKLEMEDİ BENİ 2020 OCAKTA A.SKTKLERMKulisbet 2,5k ya çöktü saçma sapan bi sebebi öne sürerek aynı kaderi paylaşıyoruz maalesef
gecen gun beni.aradilar davet icin vortenin parayi verin dedim.kiz pardon efendim.diyo kapaaaaattt dedim kapattimZOOORT
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!