saplaKeyfi kural değişimi Risk Birimi. Felan filan..... Yaw bıraksınlar bu masalları...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
saplaKeyfi kural değişimi Risk Birimi. Felan filan..... Yaw bıraksınlar bu masalları...
ana baci katma halaminoglu ayips sana yakismazCurio karaktersizinin anasını gotten ***** adam mı o. Ne kadar üye varsa cektirelim picin ne olduğunu bilsinler. Hiç bir soruna çözüm yok
Sitenin güncel whatsap iletişim numarasi350 TL BAKİYEYLE 2K YA ULAŞTIM 1.5 SAAT ÇEKİM BEKLEDİM GELMEDİ BAZI ŞAHISLARIN TAKİBİNE GİRMİŞİZ BOŞ BULUNARAK BÜROYU PAYLAŞTIM BURDA , VE MAX 20-22 SAYI ALARAK ROULET OYNUYORDUM BANA MAX 25 ALABİLİRSİNİZ SİZ 26 ALMIŞSINIZ DİYİP BAKİYEMİ SİLDİLER KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU İŞTE PARMAĞI OLANLAR VAR ONLARDA BUNU GÖRÜYORDUR KİMSENİN HAKKI KİMSEDE KALMAZ.
Geçen bi cocugunda maksimbette kaldı cocugun elini kolunu bağlayıp ****** etmişler , wipbeet sponsorken 20k paramı alamadı kahpelerCurio karaktersizinin anasını gotten ***** adam mı o. Ne kadar üye varsa cektirelim picin ne olduğunu bilsinler. Hiç bir soruna çözüm yok
KULLANICI ADI Ghosthim beyler
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!