Şerefsizim ben deilim kim la o yazan ????
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
kanka karalama yapiyorduk be k.bBaşka Forumun Sslerini Kaldırdım Arkadaşlar Başka Forum Ss Atılmasın Burda Ricamdır
bi yanim inan dior bi yanim inanma ??Şerefsizim ben deilim kim la o yazan ????
curio abi mi ben onun abisiyim mkHepsini banlamismis . Biz gittik zaten bu neyin bani karaktersiz ?
Kırpsaydin keşke ya unuttum ben?Başka Forumun Sslerini Kaldırdım Arkadaşlar Başka Forum Ss Atılmasın Burda Ricamdır
curio el atar aman dikkat ?@Cevik42 gameofbette 2 tl kayıp bonusum kaldı napabiliriz 100 yapıp çekmek için
???@Cevik42 gameofbette 2 tl kayıp bonusum kaldı napabiliriz 100 yapıp çekmek için
Değişik nickli olanları diyosanız ben ?? Çok eğlendim ya oh ? Allahın çöpü büro ne derse gelip size onu söylüyor ?Şerefsizim ben deilim kim la o yazan ????
Yawwwww ne diyon değişik biladerrlesnaya yaroslava seni mm masa tenisinde s k m mk karısı 0-5 öndeydi sonra neyse 9-10 öne geçti 13-11 yenildi salak
0-5 önde ordan maçmı verilir mk bide 2-0 dan 2-2 ye getirmiştiYawwwww ne diyon değişik biladerr
Hoşgeldin kardeşim gelirken sana yolda eşlik eden olmadı mı? ❤oo tayfanın hepsi burda ***
yok kanka yanlız geldimHoşgeldin kardeşim gelirken sana yolda eşlik eden olmadı mı? ❤
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!