Lisansı var mı bir bak. Sonra Google amca ya sor site nasıl diye. Bu arada aldığım 15 frebeti bodo glimt maçına 6.5 üst oynadım ???Vurup kacack gibi duruyor demi site bana da oyle geldi ??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Lisansı var mı bir bak. Sonra Google amca ya sor site nasıl diye. Bu arada aldığım 15 frebeti bodo glimt maçına 6.5 üst oynadım ???Vurup kacack gibi duruyor demi site bana da oyle geldi ??
Senin gibi dimi vurdun kaçtın birşey görmedik ???Vurkaç
2 ay önce 4500 çekmiştim ?Benden duymuş olmayın betofice birkaç yapacak saglammkaynak
Ne kadar yatırım yapcan ona göre bir site soylim
Ortağı tanıdık batıyoruz dediiiiSenin gibi dimi vurdun kaçtın birşey görmedik ???
Ben ntvden bahsediyorum be yaa bu site oder bence gibi ama bilemiyorum sen yan forumdan bi aratsana bakalim cekim yapan varmı die bu arada bolsanslar ins gelir de cekersin )))?Lisansı var mı bir bak. Sonra Google amca ya sor site nasıl diye. Bu arada aldığım 15 frebeti bodo glimt maçına 6.5 üst oynadım ???
Knk ben cevrimli istemiyorum yaa hosuma gitmiyor pek olursada max 2 kat yani kralNe kadar yatırım yapcan ona göre bir site soylim
Tamam bulucam sen kaç tl yatircanKnk ben cevrimli istemiyorum yaa hosuma gitmiyor pek olursada max 2 kat yani kral
Gelirse 100 verirsen çekeriz ??Ben ntvden bahsediyorum be yaa bu site oder bence gibi ama bilemiyorum sen yan forumdan bi aratsana bakalim cekim yapan varmı die bu arada bolsanslar ins gelir de cekersin )))?
Bu tur bonuslarda min 500Tamam bulucam sen kaç tl yatircan
Hemen buluyorum sağlam bir siteBu tur bonuslarda min 500
neyi kanka@DodoYAZYETER naptın len
Eklenmiş mi kayıp bonusuneyi kanka
@EhleenN betlist üye misin site ismini düzgün oku betlist bettilt deil
Knka ? güldürme dur da ihtiyaç var ?Knk böyle zor oluyo tek tek sormak sen liste yap biz seçelim üye olmadığımız
Knka ? güldürme dur da ihtiyaç var ?
@Veyselim ya gitmis o para veyselin bana 25 sozu vardi ya dun onu sana atsin soyle bu aksama demisti ben yazmam da sen al onu simdi@DodoYAZYETER bize sıra gelecek mi devir sırası ???
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!