Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet Bets10 Hakkında Yardım

cihanhrdn62

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Bets10 seninde verdiğin spininde allah belasını versin. 20k çevrim nedir MK bi tumbet kadar olamiyorsunuz. Gece bakiye 800 ü geçmişti çevrim de % 67 ye ulaştı ama battik bakiye 0 oldu:( mk broklyn nets basket 224.5 üst dedim son çeyrek kaç dakika sayı atmadin. Maçı alırsın dedim fark yedin salak takım. Maçı alsan 224.5 üst te olsan 700 falan bakiye olacaktı :( boşuna o kadar uğraştım mk
Tumbet bonus falan vermiyor

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Ya meto kafanmı güzel 1 tlden çevirince 0 tlmi veriyo 1000 turda Paranı geri veriri ne azaltır ne çıkartır çevrimin biter ne yiyip ne içiyon
Asıl Sen ne içtin paramizi geri verecek olsa herkes o şekilde cevrimi tamamlar kazanirlar senin dediğin gibiyse millet salakmi cevrimle ugrassin

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Ya meto kafanmı güzel 1 tlden çevirince 0 tlmi veriyo 1000 turda Paranı geri veriri ne azaltır ne çıkartır çevrimin biter ne yiyip ne içiyon
Sana diyorum 50 tl lik çevirdim al ver al ver hiçbir kazanç olmadi 571 tl bakiye 500 e düştü akşam

Berlin

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Asıl Sen ne içtin paramizi geri verecek olsa herkes o şekilde cevrimi tamamlar kazanirlar senin dediğin gibiyse millet salakmi cevrimle ugrassin
Meto valla hiç bişey anlamıyon cahille konuşıyomuş gibiyim boşver sen takıl

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap