Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Senin yüzünden benim 5k yatirmiyor canlı dediki arkadaşın çekmiş ondan al dedi yarısını?Teşekkürler 7 k çektim , papara atarsan ödülünü atayım hemen
atarım bak papara zaten zordagım şu aralar askerden döndüm 5 kuruşsuz kaldım iş verende yok **?Teşekkürler 7 k çektim , papara atarsan ödülünü atayım hemen
kurye ol haberlerde gördüm güzel para var 8-10 bin kazanıyolarmışatarım bak papara zaten zordagım şu aralar askerden döndüm 5 kuruşsuz kaldım iş verende yok **?
kanka yok be o kadar kazanmıyorlar benim kuzenimde kurye zaten kastamonu da kuryelikde bişey kazanılmazkurye ol haberlerde gördüm güzel para var 8-10 bin kazanıyolarmış
bu arada 13k değil de 12k çekmişim geçen sene başa foto ekledimkurye ol haberlerde gördüm güzel para var 8-10 bin kazanıyolarmış
istanbulda öyle kral atla gekkanka yok be o kadar kazanmıyorlar benim kuzenimde kurye zaten kastamonu da kuryelikde bişey kazanılmaz
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!