R
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Linkden uye olursam hemen eklenirmi admin seri cevap yaz ?
Hemen eklenmez. O form'a katılıyorsun. Çekiliş yapılıp 10 kişiye 50 tl papara olarak gönderilecekLinkden uye olursam hemen eklenirmi admin seri cevap yaz ?
Çekiliş ne zaman _?Hemen eklenmez. O form'a katılıyorsun. Çekiliş yapılıp 10 kişiye 50 tl papara olarak gönderilecek
Vayyy Yamaha ya bak hele @Admin e seri cevap Yaz diyorLinkden uye olursam hemen eklenirmi admin seri cevap yaz ?
Peki saol admin adamsinHemen eklenmez. O form'a katılıyorsun. Çekiliş yapılıp 10 kişiye 50 tl papara olarak gönderilecek
Metin abi seri cukka gönder kurudum sende kuru degilsen bu hafta paslasiriz ?Vayyy Yamaha ya bak hele @Admin e seri cevap Yaz diyor
Depodaki Fındık ları satMetin abi seri cukka gönder kurudum sende kuru degilsen bu hafta paslasiriz ?
Bu gariban da para ne ararMetin abi seri cukka gönder kurudum sende kuru degilsen bu hafta paslasiriz ?
Birgün paralanacaz insallah ?Bu gariban da para ne arar
Form dolduruyorsunuz arkadaşlarlinkte üye olunca buraya mı yazıcaz yoksa google formu mu dolrucaz
belli dğeil ve garipÇekiliş ne zaman _?
Bende merak ediyorum ama sanki sallama bir cekilis olacak gibi@Rooster çekiliş ne zaman ve siz mi çekeceksiniz yoksa site mi
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!