Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bet silin üyeliği olmayan biri lazim tanıdıklardan sececem kazanc yari yarıya kabul etmek isteyen yazsin konuya üye olacagi linki atacam ?
Bari komple alsaydın neden kalanı ile uğraştırıyon ki. Yazık çok yazık. İcraata gelince de arkadaşız ahbabız dersiniz. Para dostu olmuş milletBet silin üyeliği olmayan biri lazim tanıdıklardan sececem kazanc yari yarıya kabul etmek isteyen yazsin konuya üye olacagi linki atacam ?
Bari komple alsaydın neden kalanı ile uğraştırıyon ki. Yazık çok yazık. İcraata gelince de arkadaşız ahbabız dersiniz. Para dostu olmuş millet
Ne diyon züftü anlamadım niye ben ekleyecem sen tek parayi ezecen Çiftlik mi belki bizde kuruyuzBari komple alsaydın neden kalanı ile uğraştırıyon ki. Yazık çok yazık. İcraata gelince de arkadaşız ahbabız dersiniz. Para dostu olmuş millet
refli link atar onlar..ben üye olablrlm..tanıdıktan kastın nedir bilmiyorum..kuponlarıda atarız buraya.Bet silin üyeliği olmayan biri lazim tanıdıklardan sececem kazanc yari yarıya kabul etmek isteyen yazsin konuya üye olacagi linki atacam ?
Eski dostlar yani ?refli link atar onlar..ben üye olablrlm..tanıdıktan kastın nedir bilmiyorum..kuponlarıda atarız buraya.
anladım ben burdayım eski değilimEski dostlar yani ?
www.betsilin170.comgirişi ne belki üye değilimdir
eyw sagol üyeymişiz ))
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!