Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
sag üstte hesabım yazan yere tıkla orda bonus varHesabıma takılmayınca çıkmıyor ki deneme bonusu nasıl aldınız?
50 speen i canlı dan mı talep ediyoruzukrayna ligindeki basket 1 olursa 124 gelecek şartları nedir acaba
bilmiyorumki bana direkt 25 eklendi oynadım yattım50 speen i canlı dan mı talep ediyoruz
Yok ki burda baba kaldırmışlar o zamansag üstte hesabım yazan yere tıkla orda bonus var
olabilir kardeş destege baglan olmazsaYok ki burda baba kaldırmışlar o zaman
Sağol abi kampanya sona ermiş
Bismillah hangi ara zaten 750 yapmaya kim ugrasacak. Ben 35 i 300 küsür yapıp ordan 500 yapamıyorum. 25 i 750 zor yaparızSağol abi kampanya sona ermiş
35 ile Akşam üzeri başlayıp gece 2-3 e kadar 300-350 yapıp sabaha doğru hepsini geri kaybetmekten bıktım MK hep aynı senaryo oluyorSağol abi kampanya sona ermiş
Olsun be abi denerdikBismillah hangi ara zaten 750 yapmaya kim ugrasacak. Ben 35 i 300 küsür yapıp ordan 500 yapamıyorum. 25 i 750 zor yaparız
Ağlıcam artık isyan etmemek için kendimi zor tutuyorum abi yemin ederim bıktım artık bu hayattan ya35 ile Akşam üzeri başlayıp gece 2-3 e kadar 300-350 yapıp sabaha doğru hepsini geri kaybetmekten bıktım MK hep aynı senaryo oluyor
Isyan edecek birşey yok. Her şeyi kendi elimizde yapıyoruzAğlıcam artık isyan etmemek için kendimi zor tutuyorum abi yemin ederim bıktım artık bu hayattan ya
Arkadaşlardan borç alıp kumar oynaya oynaya 850 tl borcum oldu. Kendimiz edip kendimiz buluyoruz. Haa dün korkusuz oynasam 1k bile kazanabilirdim de bende iş yokAğlıcam artık isyan etmemek için kendimi zor tutuyorum abi yemin ederim bıktım artık bu hayattan ya
Abi ben kumardan bahsetmiyorum dün gece arabaya çarpıp kaçmışlar çok paramız varmış gibi bok sineği gibi hep her şeyi çekiyoruz bırak çok parayı paso zaten içerideyizIsyan edecek birşey yok. Her şeyi kendi elimizde yapıyoruz
Abi ben kumardan bahsetmiyorum dün gece arabaya çarpıp kaçmışlar çok paramız varmış gibi bok sineği gibi hep her şeyi çekiyoruz bırak çok parayı paso zaten içerideyiz
Abi ben kumardan bahsetmiyorum dün gece arabaya çarpıp kaçmışlar çok paramız varmış gibi bok sineği gibi hep her şeyi çekiyoruz bırak çok parayı paso zaten içerideyiz
Yok abiGeçmiş olsun. Etrafta kamera falan yokmu. MK insanlar çok acımasız olmuş.
Yok be abi ne zenginliği ful içerideyiz diğer araba nisan da pert olduydu kredi çekip bunu aldık hala ödüyoruz ekstra başka kredilerde var bir çıktım sabah araba bu haldeZenginsin haaa Araban bile varmış
Ne geliyorsa kumar yüzünden başımıza geliyor. Kumar oynamasan çok paran olurdu gözü Kapalı arabayı tamire götürürdun. Her yol kumara çıkıyor.Abi ben kumardan bahsetmiyorum dün gece arabaya çarpıp kaçmışlar çok paramız varmış gibi bok sineği gibi hep her şeyi çekiyoruz bırak çok parayı paso zaten içerideyiz
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!